Räägi oma plaanist

Ära hoia oma trenniga alustamise plaani enda teada. Räägi sõpradele ja perele, pea blogi, postita Instagrami või Facebooki. Mida rohkem kaasaelajaid ja jälgijaid Sul on, seda kergem on Sul vajalikul hetkel leida toetust ning seda raskem alla anda

Leia trennikaaslane

Leia endale keegi, kellega koos trennis käima hakata. Kui Sinul parasjagu trennituju ei ole, siis kaaslasel tavaliselt ikka. Nii tasakaalustate ja toetate üksteist — pealegi on lõbusam ka!

Omavaheline võistlus

Üks võimalus on tekitada kaaslasega ka väike võistlus. Seadke eesmärgid, määrake trahvid ja preemiad. Viimased hoidke aga tervislikud, sest nii tabate kaks kärbest ühe hoobiga. Võistlust võib muidugi teha ka suuremas grupis — mida rohkem, seda uhkem!

Valmistu trenniks

Olgu see Su sügise esimene trenn või igapäevane käik, valmistu selleks hoolikalt. Sea juba eelmisel õhtul oma trenniasjad valmis. Kõik naised teavad, et uued riided teevad imet — luba endale aeg-ajalt mõni uus trennisärk või –jakk ja usu, et tunned kohe vastupandamatut soovi trenni minna.

Pane tööl trenniriided selga

Tööpäeva lõpp on tihti väsitav. Kiusatus töölt trenni asemel otse koju minna on sellisel juhul aga lihtne tekkima. Tööl trenniriideid selga pannes on Sul võimalik oma mõistust pettes väsimusest ja kojuminemise kiusatusest jagu saada.

10 minuti reegel

Selle reegli mõte on lihtne: Sa lähed jõusaali ainult 10ks minutiks. Kui selle 10 minuti jooksul Sa ikkagi tunned, et täna ei ole trennipäev, siis võid loobuda ja mitte end selle pärast halvasti tunda. Enamasti aga läheb tööväsimus selle 10 minutiga üle ning Sa oled valmis jätkama.

Märgi trenn kalendrisse

Kasutad Sa siis Google’it, Apple’it, pabermärkmikku — kanna oma trenn kalendrisse. Esiteks aitab see trenni meelde tuletada, teiseks näed Sa nädala, kuu, aasta jne lõikes ka ise, kui palju ja mida oled teinud

Ja kõige tähtsam — mis halvasti, see uuesti!

Olgu see soov elada tervislikult, kaalust alla võtta või vormis olla — pea alati meeles, miks Sa trenni teed ning näe ebaõnnestumistes võimalust teha targemalt, tublimini ja paremini.

Motivatsioonirikast ja tulemuslikku uut trennihooaega!