1. Šokolaad KitKat

Üks KitKati “pulk” sisaldab ainult 53 kilokalorit, nii et kui sa suudad end ohjeldada ja süüagi ainult ühe või paar, ei juhtu sellest midagi hullu.

2. Kananagitsad

Näiteks need McDonaldsi omad on üsna kalorivaesed. kaks nagitsat kokku sisaldavad 85 kilokalorit. Nii et jällegi normaalne snäkk, kui säilitada mõõdukus.

3. Ketšup

Väike pakike ketšupit, mis kiirtoidukohtades antakse, sisaldab ainult 10 kilokalorit, nii et võid rahumeeli selle sisu oma kahe nagitsa peale piserdada.

4. Cappuccino

Kui kasutada cappuccino tegemisel väherasvast piima ja suhkrut mitte panna, jääb su lemmikkohvi kaloraaž kindlasti alla 100. Näiteks Starbucksi suur cappuccino rasvavaba piimaga sisaldab kõigest 60 kilokalorit.

5. Šampanja

See on sulle ilmselt üllatus, aga klaas šampanjat sisaldab ainult 90 kilokalorit. See muidugi ei tähenda seda, et oleks hea mõte edaspidi iga kord, kui snäki järele isutab, šampanja järele haarata.

6. Avokaado

Sul on ilmselt jäänud mulje, et avokaado sisaldab palju kaloreid, kuna ta on täis tervislikke rasvu ja on nii toitev. Tegelikult sisaldab pool avokaadot 160 kilokalorit.

7. Marineeritud kurgid

See on üks kalorivaeseim snäkk üldse. Üks keskmine marineeritud kurk sisaldab vaid umbes 7 kilokalorit.

8. Mikrolaineahju popkorn

Tere, kodused kinoõhtud! Tassitäis mikrolaineahjus valmistatud popkorni sisaldab kõigest 64 kilokalorit.

Mainime siiski igaks juhuks ära, et see, et miski sisaldab vähe kaloreid, ei tähenda, et see on automaatselt tervislik.

Allikas: Woman’s Day