MÜÜT number 1: kardio, kardio ja ainult kardio — nii saan ruttu kaalust alla!

Tundideviisi jooksulindil tõttamine põletab küll rohkelt kaloreid ja rasva, kuid lisaks sellele kaovad ka musklid. Jõutreening aitab su musklitel säilida ja tänu sellele näed ka tervislikum ja treenitum välja.

MÜÜT number 2: kui treeninguks pole vähemalt ühte tundi, siis pole mõtet midagi teha!

Ka viis minutit treeningut on parem kui mitte midagi! Loomulikult on asi nii, et mida pikem trenn, seda paremad tulemused, aga siiski ei tasu ajapuudust ja laiskust omavahel sassi ajada. Ei mingeid vabandusi!

MÜÜT number 3: tühja kõhuga kardiotreening põletab rohkem kaloreid

Tegelikult on asi nii, et kui sa kaloreid ei tarbi, siis ei jaksa sa neid ka kulutada. Ja uskuda, et sa mitte süües kuidagimoodi võidad, on juba idee tasandil vale. Toitu tervislikult ja tee trenni, nii saavutad head tulemused!

MÜÜT number 4: kaloreid põletab ainult õige intensiivsusega treenides

Tegelikult põletad sa kaloreid isegi aeglaselt jalutades. Seega, ära ole stampides kinni ja usu, et ainult kindlal kiirusel joostes on treening efektiivne. Loomulikult on ta kindla ja õige pulsiga joostes mõjusam kui lihtsalt jalutades, küll aga ei tasu uskuda, et see ainuke viis sentimeetreid kaotada on.

MÜÜT number 5: jooksmine või rattasõit tähendab seda, et jõusaalis võib jalgade treeningu päeva vahele jätta

Jah, seda juhul kui sa jooksed edasi-tagasi mäest üles ning alla või sõidad rattaga mägedes. Vastasel juhul võiksid sa siiski ka oma jalatreeningu päeva ilusti ära teha. Need treeningud aitavad kusjuures sul ka hiljem nii rattaga sõita kui ka joosta.