Maksapuhastus kui tervisliku elu alus: toob energia ja viib kogu allasurutud viha

Meie tervis on meie kalleim vara. Kuid ometi on nii palju inimesi, kes pole isegi kuulnud sellest, et lisaks enda eest välimiselt hoolitsedes tuleks hoolitseda ka siseorganite eest — neid puhastada. Maks on inimese üks tähtsaimaid ja keerukaim organ. Emotsionaalses plaanis on maks koht, kuhu koguneb allasurutud viha.
Loe edasi...

Talvised ülekilod minema! Soovitused efektiivseks paastudieediks

Supp

Dr Michael Mosley maailmakuulus 5:2 paastudieet soovitab viiel päeval nädalas süüa normaalselt ja kahel päeval paastuda. Kuid selle dieedi puhul ei tähenda paastumine nälgimist — ajakirja Naised värskes numbris tuuakse välja mõned väga olulised soovitused toitumiseks paastupäevadel.
Loe edasi...

Mari Metsallik annab nõu, kuidas vabaneda organismis vohavast ja tervist mõjutavast limast

Metshaldjas Mari Metsallik

Toit, mis on inimese jaoks sobimatu (näiteks lima tekitav), ei seedu kunagi täielikult, vaid selle jäägid ladestuvad soolestikku. Inimesel, kes pole alustanud oma elu limavaba rinnapiimaga ega lapsepõlvest saadik söönud tummivaba toitu (puuviljad) ega paastunud, on suuremas või vähemas koguses limaga täidetud organism ning jääkainete ladestused soote seintel. Samamoodi ladestuvad ka ravimijäägid, sest keha pole võimeline neid täielikult väljutama, täpselt samamoodi nagu vale toidu puhul.
Loe edasi...

Pühadejärgne maksapuhastus: toidud, mille abil keha ja vaim jälle värskeks saada

IDUD

Kui värskelt tunned end hetkel oma kehas sina? Järgnevalt loetletud supertaimi ohtralt oma menüüsse kaasates, vajutad oma keha detoxi-automaatrežiimile ja loomulik puhastumine võib alata.
Loe edasi...

Kevadine maksa puhastuskuur: nõuanded, mis sul alustada aitavad

Uimasus, väsimus ja raskustunne kõhus on märgid sellest, et oled oma seedesüsteemi üle koormanud. Toitumisnõustaja ja raamatu "Kõik mahlaks!" autor Anneli Kõiv jagab ajakirjas Tervis Pluss soovitusi, kuidas paari nädalaga end taas värske ja reipana tunda.
Loe edasi...