1. Langeta kaalu aeglaselt

Kiirdieedid kõlavad küll paljulubavalt ja ahvatlevalt, kuid su nahale need ei meeldi. Mõistlik kaalukaotus on kilo nädalas. Sellise tempoga jõuab ka su nahk kohaneda ja kokku tõmbuda. Kui võtad rohkem alla, ei jõua nahk järele ja oled pärast hädas.

2. Unusta dieedid

Selleks, et oma ideaalkaalu jõuda ja seda ka hoida, pead sa oma elustiili ja toitumist alatiseks muutma, mitte lootma lühiajalistele dieetidele.

3. Joo ohtralt vett

Vesi puhastab su organismi ning aitab niiskusetasakaalu säilitada. Niisutatud nahk = elastne nahk.

4. Võta vaheldumisi külma ja kuuma dušši

Iga kord, kui duši all käid, hõõru erilise hoolega just probleemseid kohti (kõht, reied, tagumik). Seejärel keera vesi paariks minutiks kuumaks ning kohe pärast seda pooleks minutiks jääkülmaks. Parimate tulemuste saavutamiseks tee seda iga kord vähemalt 2-3 korda. Selline temperatuuridega mängimine aitab su nahal pringina püsida ning paneb vere kiiremini käima.

5. Koori nahka

Kord-kaks nädalas koori nahka põhjalikult, et surnud rakud ja mustus eemaldada ning vereringet elavdada. Su nahk näeb palju parem välja ja muutub pringimaks.

6. Võta massaažipakett

Massaaž on kaalulangetuse kiirendamiseks ja naha olukorra parandamiseks parim abimees. Luba endale vähemalt kümme massaažiseanssi ja näed ise, kuidas su välimus ja enesetunne paranevad.

7. Kasuta pinguldavat kreemi

Pinguldavad kreemid töötavad ainult siis, kui neid kasutada! Kui sa tõesti viitsid vaeva näha ja järjekindlalt igal hommikul ja õhtul end sisse kreemitada, on efekt kvaliteetse kreemi puhul silmaga näha. Pinguldavad kreemid siluvad nahka, vähendavad venitusarme ja parandavad nahatooni.

8. Saa sõbraks piimhappebakteritega

Söö rohkem jogurtit ja keefirit, sest need panevad su seedesüsteemi kiiremini tööle. Lisaks — nendes sisalduvad aminohapped on naha jaoks oluline “ehitusmaterjal” ja kui seda on külluses, tõmbub su kõht justkui imeväel oma õigesse kohta tagasi.

Ja pea meeles — loomulikult ei saa sa läbi treeninguta! Mine õue jalutama!