– Tere, Marju! Sa lõpetasid just äsja oma nädalase salenemiskuuri. Räägi, kuidas sa ennast tunned.
– Tunnen end suurepäraselt! Nädal möödus väga kiiresti, kuid tulemus on muljetavaldav!
– Miks sa programmiga liitusid? Kas olid püüdnud varem alla võtta?
– Mulle on alati olnud väga oluline hea välja näha. Sellest on endalgi rõõm. Minu peres kipuvad aga kõik kiiresti kaalus juurde võtma. Seetõttu püüan alati toituda tervislikult — näiteks aasta eest loobusin täielikult maiustustest. Isegi siis, kui sõin sedasama, mida minu kõige saledamad sõbrannad, võtsin ma erinevalt neist kaalust juurde. Nii ebaaus! (naerab) Vahepeal kaalusin lausa 72 kilo! Minu kasvu kohta oli seda väga palju… Hakkasin mõtlema, et võib-olla jäängi oma sõbrannade hulgas „selleks paksuks“… Siis, veidi enne aastavahetust, otsustasin lõpuks alla võtta ja hakkasin käima jõusaalis. Treenisin kuu aega väga intensiivselt — üle päeva. Tundsin, kuidas mu keha muutus järjest tugevamaks, kuid kaal ei langenud! Lihaste peal oli endiselt rasv. Mulle öeldi, et ole kannatlik, tulemuste saavutamiseks kulubki aega. Aga selleks ajaks oli mul juba kogu kannatus otsa saanud. Tahtsin alla võtta nüüd ja kohe!
– Mida sa siis tegid?
– Mul tuli meelde, et olin juba varem teie programmist lugenud. Otsustasin proovida. Täitsin veebilehel testi ja registreerusin. Juba järgmisel päeval sain esimese päeva plaani ja hakkasingi kohe peale. Kolme päeva möödudes märkasin ümbermõõdus esimesi muutusi. Riietes oli järsku rohkem ruumi. Edasist teate juba isegi — täna olen ma kuus kilo kergem kui nädala eest. Enam ei ole ma oma sõbrannade hulgas kõige paksem!
– Mul on sinu üle tõesti hea meel! Aga ütle, kas oli raske vastu pidada? Mis tundus sulle kõige raskem?
– Alguses kartsin, et pean veetma palju aega köögis ja ise süüa tegema — see ei meeldi mulle üldse! Ent kõik osutus väga lihtsaks. Siis muretsesin veel, et menüüsse jäävad ainult puu- ja köögiviljad. Aga ei — juba esimesel õhtul oli söögiks kalkuniliha! Suurepärane!

NB! Oma salenemiskava koostamiseks mine veebilehele NordenHealth.com
NordenHealth.com on unikaalne salenemismeetod, mida pakutakse alates eelmise aasta juulist ka Eestis. Nii nagu ettevõtlik Marjut on Eestis selle meetodiga liigsest kaalust vabanenud juba 30 000 naist. Meetod annab 7 päevaga nähtavaid tulemusi ilma füüsilise treeningu, nälgimise ja kõhnumistablettideta. Meetodi aluseks on igale kasutajale isiklikult koostatud individuaalne 7-päevane salenemiskava. Kogu salenemisprogrammi jooksul võite samuti tasuta saada NordenHealthi salenemis- ja toitumisspetsialistide konsultatsioone.

Sale figuur on sama tähtis kui tervis. Selleks et olla ilus ja õnnelik, tuleb tegeleda mõlemaga ühel ajal. Ekstreemsed dieedid võivad põhjustada depressiooni ja nälgimise lõpetades võib kaal tulla tagasi kahekordselt. Oluline on teada, et imesid ei ole olemas. Liigne kaal ei riku mitte ainult välimust, vaid võib stimuleerida südame ja veresoonkonna probleeme. Põhja-Euroopa Terviseagentuur pakub sulle võimaluse koostada individuaalne kaalualandamisplaan ja vabaneda liigsest kehakaalust. Esimesele 50 osalejale koostab Põhja- Euroopa Terviseagentuur dieedi (endal tuleb tasuda ainult registreerimistasu 9.99 eurot).

Oma salenemiskava koostamiseks mine veebilehele NordenHealth.com

Jaga
Kommentaarid