1. Alusta iga einekorda klaasi veega — nii väldid dehüdratsiooni ja täiskõhutunne on kiirem tekkima, mis omakorda takistab ülesöömist.

2. Muuda iga söömaaeg tervislikumaks — vinegrett tervisliku salatikattena aitab toidukorra kohta säästa kuni 80 kalorit. Samuti soovitame kuivatatud puuviljadele värskeid.

3. Söö magustoiduks tumedat šokolaadi. Küpsiste mugistamise asemel rahulda oma magusaisu tumeda šokolaadiga. See ei pruugi esimesel paaril korral küll nii maitsev tunduda, kuid vähemalt oled rõõmus, et suutsid kalorihulka vähendada ja tervisliku valiku teha.

4. Kontrolli portsjone — kaalu langetamiseks peab iga portsjon olema mõõdetud. Kaalu snäkke selle asemel, et neid lihtsalt pakist süüa. Kasuta väiksemaid taldrikuid, et oma mõistust petta. Ülejäägid pane aga kohe karbis külmikusse, et välistada hilisemat näksimist.

5. Liigu rohkem — sa ei pea selleks meeletult aega kulutama, sest isegi natuke rohkem liikumine aitab kaloreid põletada. Tee kontoris pause, et ringi kõndida, eelista liftile treppe ning pargi auto kontorihoonest kaugemale, et kaloripõletust suurendada.