Kitsad kohad

Tahad kellegi selja tagant mööda minna, kuid see inimene ei mõista, et 2 cm seina- ja toolivahelist ruumi ei ole piisav? Nii peadki mitu korda vabandama, et end mööda pressida. Ja siis tagasi oma kohale tulla.

Kõik riided on provokatiivsed

Ainuke asi, mis sind teiste seast silmatorkavaks ei tee, on lohvakas pluus ja retuusid. Kui sa aga kleidi selga tõmbad, siis on kõik pilgud sinu ja su puusade poole pööratud.

Veebišoping

Kuidas leida kleiti, mille puusaümbermõõt vastaks L suurusele ja pihaümbermõõt M suurusele? See on võimatu. Seega, ära üritagi. Hea, kui sa sellise imeasja endale kõrvalasuvast poest leiad.

Teatris liikumine

Tahad oma kohale minna, aga selleks pead esmalt 10nest inimesest mööduma? Palju õnne, kõik nad saavad väikse müksu sinu tagumikult.

Toidukommentaarid

“Ära muretse, mulle meeldivad tüdrukud, kes palju söövad!” Kui mitu meest sulle seda öelnud on?

Õmbleja juurde minek on õudusunenägu

Kõigepealt mõõdab ta su rinnaümbermõõtu, siis puusade oma ja siis hingad sa nii sügavalt sisse kui vähegi võimalik — et pihaümbermõõt ikka võimalikult väike oleks.

Sõbrannad sulle riideid ei laena

Nad lihtsalt kardavad, et sa venitad seeliku või püksid oma kauni tagumikuga välja. Või siis, kui laenavad, siis eelneb sellele lause: “Oeh jah, see oligi mulle natuke suureks jäänud..”

Üles-alla-üles-alla

Sörkimine on nagu teismeeas poisi märg unenägu — rinnad hüppavad edasi ja tagasi, üles ja alla. Sellepärast teedki sa seda haruharva või siis ainult pimedas.

Riiete valimine

Kui sa leiad kleidi, mis eestpoolt valatult istub, siis võid kindel olla, et ringi pöörates näed sa välja nagu jalgadega kartulikott.

Vormiv pesu on su parim sõbranna

Senikaua kuni sa avastad, et see sul korralikult hingata ei lase…

Allikas: iDiva