1. Väljas on valge. Nii varajastel hommikutundidel kui ka hilisel õhtupoolikul on väljas valge, mistõttu on pea igal ajal võimalik trenni teha. Näiteks saab kohe hommikul vara enne tööd metsa jooksma minna ja hiljem lihtsalt treeningjärgset head tunnet nautida. Lisaks sellele on valgel ajal treenimine ohutum.

2. Külm dušš. Minu meelest on duši all käimine peale intensiivset välitreeningut tõeline nauding. Külm vesi jahutab kogu keha jälle maha ning teeb meele erksaks. Mõnus!

3. Vähem riideid. Trennitegemiseks ei pea enam viit kihti riideid selga panema, et väljas ära ei külmuks. Suvel on vaja ainult t-särki, lühikesi pükse ja spordijalanõusid ning treening võib alata! Boonusena on ka musta pesu vähem.

4. Suvine vihm. Tean inimesi, kes vihmaga mitte mingil juhul trenni ei tee, aga minu jaoks pole vihma käest jooksmisest midagi paremat – vihmapiisad higisel näol, värske õhk ning looduse lummavad lõhnad. Mida veel tahta?

5. Rohkem treeningkaaslasi. Soojad ilmad meelitavad välja ka kõige tulihingelisemad tugitoolisportlased. Kergeliiklusteed on inimestest pungil ning rõõmsad näod saadavad meid terve trenni vältel. Samuti on suvel väljas treenides lihtne uusi tuttavaid leida.

6. Lisamotivatsioon tänu spordiüritustele. Rattarallid, triatlonid ja jooksuvõistlused – mis motiveeriks veel rohkem trenni tegema kui osalemine ühel suvisel rahvaspordiüritusel?

Heidi kirjutab Kaaluabis tervislikust toitumisest ja sportlikust eluviisist. Kui soovid tema kohta rohkem teada, külasta tema blogi aadressil http://heidi.tarkpea.ee