1. Küüri põrandat

Kui võtad ette korraliku põrandapuhastuse ja otsustad lapiga neljakäpukil maas küürida, siis tea, et see viib su kehast ära umbes 266 kalorit. Kas pole mitte hea ja lihtne viis oma vormi taastamiseks?

2. Kükita

Kui kükitad, et võtta masinast pesu või ahjust praadi, siis kohe püstitõusmise asemel hoia seda poosi paar sekundit. 20-30 sellist liigutust päevas toob sulle tagasi selle ilusa tagumiku, mida ammu igatsenud oled. Ja kaloreid kulub lausa 60-150!

3. Ime rasv ära!

Muuda kodus tolmuimejaga koristamine trenniks. Kuidas? Lihtne! Tavalise ringi kõndimise asemel tee väljaasteid ja liigu nende abil ringi. Sinu uue trenni pikkuseks võiks olla 15-20 minutit, sest selle aja jooksul põletad sa umbes 235-245 kalorit.

4. Nõudepesu

Pesed nõusid? Tantsi samal ajal! Liiguta oma õlgu ja puusasid, ära ole staatiline! Nii põletad 80-100 kalorit!

5. Pesupäev?

Pane pesu masinasse, võta see sealt välja ja vii kuivama. Ära unusta triikimist! See on hea treening sinu kätele ja ülakehale. Ja miks mitte vahepeal kükke teha? Kaloreid kulub lausa 70-135!

6. Köögiaeg

Samal ajal, kui köögis kokkamisega tegeled, liigu võimalikult palju. Pane muusika mängima, nii läheb ka tuju lõbusamaks. Keeruta end ja tantsi, aga vaata muidugi, et suure hooga panni pliidilt maha ei lükka!

7. Raskuste tõstmine

Sul on võimalik teha jõutrenni ka kodustes tingimustes — liiguta mööblit, kanna poekotti või tõsta asju ühest kohast teise ning siis tagasi. Mis sinu vabandus on?