Zoe ütles, et enne muutust varjas ta iseenda eest tõde oma tegeliku kehakaalu kohta ja seda isegi siis, kui ta oli juba nii suur, et tavasuuruses lennukiistme turvavöö tema ümber enam ei mahtunud. Selle asemel, et lennusaatjalt spetsiaalset pikendust küsida, teeskles ta kümme aastat, et tal oli turvavöö kinni, kuigi tegelikult oli see lihtsalt tema kõhu all peidus.

"Mõistsin esimest korda 2008. aastal Perthi lennates, et mu turvavöö ei lähe enam kinni," meenutab naine. "Ma olin nii alandatud ja ei suutnud uskuda, et olen nii suureks kasvanud. Aga mul oli liiga piinlik, et turvavöö pikendust küsida. Ma ei tahtnud endale tähelepanu tõmmata ja seda, et keegi vaataks mind kaastundega." Selle asemel otsustas ta turvavöö kõhu alla peita ja lasi ühel oma lastest endal süles istuda. "Ma ei tahtnud seista silmitsi reaalsusega, kui ülekaaluline ma olin ja kui ma oleksin pikendust küsinud, oleks see kõik olnud liiga tõsi," selgitas ta.

Olles proovinud erinevaid dieete ja pidevalt läbi kukkunud, otsustas ta lõpuks pöörduda professionaali poole ja lasi 2017. aastal maovähendusoperatsiooni teha.

Tänaseks on ta menüü järgnev:

Hommikusöök: valgupulbriga rikastatud jääkohv, puder või jogurt

Snäkk: puuviljad, keedetud muna või juust

Lõuna: pisikene wrapp singi või juustuga

Snäkk: proteiinibatoon või -smuuti

Õhtusöök: väike kogus valku ja köögivilju

"Ma poleks iial uskunud, et lähen kaalulangetuseks operatsioonile, aga peale sõbraga rääkimist ja tema tulemuste nägemist olin vaimustuses," selgitas ta otsust kaalu kaotama hakata. "Ma olin kõike muud juba proovinud, mistõttu mõtlesin, et pean sellele võimaluse andma."

Zoe 38aastane abikaasa Paul, tema lapsed, 7aastane Paityn ja 3aastane Ziva olid tema põhiliseks motivatsiooniks, miks 62 kilogrammi ja seitse kleidisuurust kaotada.

Lisaks ei pea ta enam põdema, et ta ei saa lennukis oma turvavööd kinnitada. "Oluline hetk oli minu jaoks siis, kui pidin möödunud aasta pühade ajal USAsse lendama ja sain oma turvavöö normaalselt ära kinnitada ning pinguldada ilma ülejäänud maailma pärast muretsemata," rääkis ta rõõmsalt. "See oli suurepärane tunne, sest ma polnud seda nii kaua aega teha saanud. Ma olen peale kaalukaotamist hoopis teine inimene ja ei saaks kunagi õnnelikum ollagi."