Ave on lahutatud, ta elab oma väikeses ja hubases kodus koos kahe tütrega. Ave ei kipu looma sõprussuhteid ja tal on raske uskuda, et ta võib kellelegi päriselt meeldida. Ave sündis tulemärkidega näos ja nende kandmine pole olnud lihtne.

Ave: „Kogu aeg tunnen, et mind jälgitakse — ühistranspordis näiteks, lapsed küsivad, vanemad inimesed vaatavad, proovisin neile siis naeratada. Inimesed on erinevad, on ka selliseid nagu mina, kes ootaks toetust ja mõistmist, et keegi märkaks, mis on hinges.”

Praegu on õppinud Ave oma tulemärkidega enamvähem elama, kuid tugevaks kasvamise teekond oli tema jaoks väga raske. Ta kasvas koduse lapsena väikeses kohas ja seetõttu oli kooli minnes teiste reaktsiooniga kokkupuutumine tema jaoks täielik šokk.

Ave: „Hakkasid norimised, oli kordi, kus nutuga koju jooksin… hüüdnimed tekkisid: lehmake, lapiline. Jooksin selle peale tavaliselt koju, aga järgmine päev pidin ju jälle minema. Mingil hetkel ma enam ei püüdnudki kuskile keskkonda sisse sulanduda…”

Avel on ka üks salaprobleem, mis küll inimestele otse vastu ei vaata, kuid ebamugavust siiski valmistab — tema rinnad on ebasümmeetrilised.

Ega Ave ei uskunud, et ka saade teda aidata saab, kuid tänaõhtuses saates „Minu imeline muutumine” selgub, et tegelikult on selliste välimusega seotud probleemide puhul abi siiski olemas ja see võib muuta elu!