Tõesti, väljakutse on nüüdseks Hiinast ka mujale jõudnud. Väidetakse, et selle väljakutse taga on mingi teaduslik uurimus, aga tegelikult pole mingeid tõendeid, et selle kõige taga midagi teaduslikku võiks olla.

Nii et enne kui sa pärast testist läbikukkumist tujust ära lähed ja omale karmi dieedi- ja treeningplaani paika paned, siis mõtle loogiliselt: see test näitab pigem su painduvust, mitte seda, kas sa oled normaalkaalus või mitte. Võib-olla saad ka ainult sellepärast testist läbi, et sul on pikad käed. Paljud treenerid on tunnistanud, et nemadki ei suuda seda teha — kas nad on siis järelikult liiga paksud? Ei, neil on hoopis võimsad kõhulihased, mis jäävad ette.

Kaalueksperdid igatahes ütlevad, et see väljakutse on pettus ja sellega ei maksa enda tuju ei rikkuda ega ka boostida (näiteks joosta pärast testi õnnestumisest hiigelburksi järele, sest muretseda pole ju enam vaja…). Aga kui teed seda testi naljapärast, siis ega kaotada ka midagi ei ole — venita end enne, et sa õlga ära ei tõmbaks ja lase käia!

Allikas: She Knows