Naistekaga Kaalust Alla programm koostööpartner on toiduklubi Toiduga Sõbraks. Heldin ja Silja hakkavad igal esmaspäeval käima Toiduga Sõbraks klubiüritustel, kus neile ja teistele tervislikust eluviisist huvitatutele räägitakse võimalustest oma menüü figuurisõbralikumaks muutmisest ja juhendatakse, kuidas teha kehakaalule ja tervisele sõbralikumaid valikuid toidupoes. Heldin ja Silja kohtuvad ka personaalselt toitumisnõustajatega, kes tutvuvad nende menüü ja toitumisharjumustega ning on neile nelja kuu jooksul igati toeks.

Igal kolmapäeval annavad osalejad ülevaate oma edusammudest. Nad kirjutavad, kuidas neil läheb, millised takistused ja kiusatused on neile raskusi valmistanud, milliseid edusamme nad teinud on ja milliseid soovitusi nad toiduklubist ning nõustajatelt uueks nädalaks kaasa on saanud.

Toitumisnõustajad Kristin Salupuu ja Merike Kaarma aga jagavad meile häid nõuandeid, kuidas keerulisel jõuluperioodil õigelt teelt mitte kõrvale astuda, kuidas jõulumenüüd tervisesõbralikumaks muuta ja milliseid nippe kasutada, et ahvatlused ja kiusatused võimust ei võtaks. Samuti räägivad nad, milliseid juhendeid ja õpetusi annavad nad meie programmis osalejatele.

Silja Gontšarenko
Heldin Jegis

Seda, kuidas Siljal ja Heldinil minema hakkab, milline on nende stardikaal ja kuidas nad kavatsevad oma eesmärgi saavutada, saad juba järgmisel kolmapäeval Naistekast lugeda!