Nädalavahetusel oli tänu kiirele graafikule ja naistepäevale ka minu toitumine pisut sassis just kellaajaliselt, kuna tormasin mööda linna ringi ja kohati läks meelest ära, et pean ju sööma ka — kuid üritasin endast anda parima, ning suutsin siiski oma kalorid täis süüa ja need enam-vähem tasakaalus hoida.

Kajaga leppisime kokku, et nüüdsest kohtume üle nädala, kuna minu toitumine on olnud eelnevalt ilusasti kontrolli all ja väga suuri probleeme ega küsimusi pole mul enam esinenud.

Sel nädalal kohtusin MyFitnessi treeneri Eva Ottasega ning tegime ära minu füüsilise koormuse testi, mis koosnes siis järgnevatest elementidest:

Hapnikku transportivate elundkondade test: Esmalt pidin 3 minutit järjest astuma ühtlases tempos, täistallaga stepi pingile. Seejärel ootasime 30 sekundit ning jälgisime minu pulsi liikumist. Minu pulss tuli alla 95-e peale ning tarkade paberite järgi oli minu tulemuseks good ehk hea.

Kõhulihaste test: kõhulihas 30 sekundi jooksul 17 korda, mis keskmisest mingil määral parem, ehk hinne 4.

Seljalihaste test: 30 sekundi jooksul 38tk ehk hinne 5.

Jala-ja tuharalihaste test: Täisnurga all tehtud kükid 1 minuti jooksul 25x- hinne 4- keskmisest märgatavalt parem.

Käelihased — 5KG hantlitega tõsted/pöörded 16x oli nüüd natukene nõrk- hinne 1. Selle tulemuse üle ei ole ma isegi imestunud, kuna mu käed on eluaeg olnud nõrgad.

Aga samas oli Eva minu tulemustega üldiselt rahul, eriti minu pulsitestiga. Käte kallal hakkame siis kõvasti tööd tegema. Panime ka paika minu jõusaali kava, mis põhimõtteliselt on koosneb 15x3 seeriatest erinevatel treeningmasinatel.

Ikka veel naudin ma väga rühmatreeningut Step, mis iga korraga aina lihtsamaks mulle läheb. Seda just eriti sammukombinatsatsioonide puhul, koormust saan seda enam tõsta, et sammud lihtsamalt välja tulevad 

Enesetunne on endiselt mõnus ning tunnen ennast aina energilisemalt ja paremini, kindlasti mängib suurt rolli ka selles ilus ja päikesepaisteline kevadilm, mis mulle energiat juurde toob.
Mõõdud ja kaalunumbrid edastan ka nüüdsest üle nädala!

Üritan endast parima anda, et oma homsel sünnipäeval toiduga liialdama ei kipu — sellest kõigest, kuidas ma sellega toime tulin, juba järgmisel nädalal! Kuna sõidan paariks päevaks välismaale, siis ei ole võimalus mul ka trennides osaleda. Samas lubangi endale pisut puhkust ja kogun jõudu, et täiskäigul oma eesmärgi poole edasi rühkida!

Seniks soovin teile kõigile ilusat ja tervislikku tärkavat kevadet!