Samuti olen ka õues jooksmas käinud ja lausa kahel päeval jooksin järjest 8km, mis on minu jaoks väga tubli tulemus! Jooksmine ilmselt ongi rohkem selline harjutamise asi, mida rohkem pingutad seda lihtsamini need kilomeetrid ka jalge all lähevad.

Nagu ka eelnevalt mainisin, siis olen enamuse oma treeningajast veetnud jõusaalis — see on ka tekitanud mulle suurema söögiisu, mis on sellel nädalal mulle pisut raskusi tekitanud. Jõuan trennist koju tavaliselt kella üheksa ajal ning siis on selline hundiisu peal, et tahaks terve külmkapi tühjaks süüa. Hetkel olen leidnud lahenduseks selle, et teen koju tulles endale mõne hea ja maitsva smuuti, samuti üritan kohe peale trenni ka mingi puuvilja või pähkli põske pista.

Üritan homsel kokkusaamisel Kaaluabi toitumisnõustaja Kajaga erinevaid lahendusi välja mõelda, kuidas saaksin asja tasakaalu. Kuna haigusepisik on nii Kajale kui ka minule pisut kallale tulnud siis lükkasime oma kohtumise pisut edasi, seetõttu ei ole me mind sel nädalal ka mõõtnud.

Kaalunumbris olen seekord õige pisut pettunud.. Alla on sel nädalal läinud ainult 0,4kg ehk siis minu lõppkaaluks on hetkel 83,3kg. (Kokku 2 kuuga -9kg), kokkuvõttes ju ei olegi tulemus tegelikult halb, aga kindlasti vaatan oma menüü Kajaga kriitiliselt üle, et saaksin uuesti nö raja peale ja leida üles need probleemsed kohad, miks kaal ei lange nii palju kui võiks/peaks.
Samas olen päris kindel, et ka mingit osa mängib lihaste niinimetatud juurdekasv: tunnen ise, et nii reitele kui ka kätele on hakanud juurde tulema tugevamat lihasmassi — selle üle on mul samuti hea meel.

Eelmisel nädalavahetusel käisin ka pisut riidepoodides oma garderoobi uuendamas, kuna vanad teksad hakkasid juba liiga suureks jääma. Kui projekti alustades kandsin riideid suuruses EU 44/46 ja XL siis nüüd ostsin ma püksid suuruses 40/42 ja ülemise osa suuruses M, kusjuures bränd on sama.
Ma pole pikka aega saanud M suurust kanda ja see tõi naeratuse näole, kui L suuruses pluus mulle suur oli!

Kui see nädal kokku võtta, siis tegelikult olen siiski rahul ja loodan, et leian ka mingi hea lahenduse oma isude kontrolli alla saamiseks.
Gerda Kritt