Seekord pakkusin oma sünnipäeval külalistele suure vaagnatäie juurvilju (paprika, porgand, kurk ja lillkapsas) ning tegin sinna juurde ise dipikastme: 1 tops maitsestamata jogurtit, näputäis soola, sutsuke sidrunipipart, 1 väike punane sibul ja pisut murulauku. See sai nii maitsev ja juurviljad olid õhtu lõpuks kõik ära söödud! Samuti tegin kodukootud bruschettasid: tumeda ciabatta panin ahju, ilma mingisuguse õlita. Peale panin kolmest purgist konserveeritud tomatitest hakitud segu (konserveeritud tomatid sisaldavad ka rohkem mahla, ning seetõttu jääb ka kogu konsistents pisut vedelam, ning ilma õlita kuiv ciabatta saab ilusasti niisutatud), kolm küüslauguküünt, värsket murulauku ja basiilikut, soola, pipart ja pisut sidrunimahla.

Võin julgelt väita, et see oli kindlasti selle õhtu hitt ja kõikidele külalistele väga maitses. Ka ise olin tulemusega väga rahul. Loomulikult pakkusin ka pisut rammusamat toitu: võileivatorti, mida pakkusin külalistele ja ise pisikese viilu samuti endale lubasin. Ei saa ju külalisi sundida ainult juurvilju näksima, kuid samas ei kurtnud keegi ja kõigile värsked juurviljad väga maitsesid.

Loomulikult ei puudunud ka tort, mida samuti endale lubasin, ikkagi ju sünnipäev! Ja eelnevalt olin juba sellega arvestanud, ning hoidsin eelnevatel päevadel pisut kaloreid kokku, et väga balansist asi ära ei lähe. Samas endalegi üllatuseks ei olnudki mul mingisugust suurt raskust ennast tagasi hoida — kuna mul on eelnevalt olnud ülesöömisega väga suur probleem, siis nüüdseks olen suutnud seda kontrolli all hoida ja ka mu magu on sellega juba harjunud. Loomulikult ei saa ma raudkindlalt väita, et selliseid hetki enam ei tule ja kõik on ilus ja roosiline, kuid hetkel on meel helge ja üritan asja mõistusega võtta.

Kui nüüd sujuvalt söögilt trenni peale üle minna, siis tänu reisimisele ja sünnipäevapidustuste ettevalmistamisele jäi eelmise nädala treening suhteliselt väheseks. Käisin ainult kaks korda trennis ja olin kohe selle pärast pisut kurb ja endas pettunud, kuid samas reisil olles kõndisin nii mitu kilomeetrit maha, et selle võib ka kindlasti intensiivseks treeninguks lugeda. Nüüd on mul olemas personaalne jõusaalikava, mida järgin, ja annan endast parima, et ilusasti kõik harjutused õigesti ära teha. Kuna ma eelnevalt ei ole jõusaalis väga palju olnud ja keskendunud pigem rühmatreeningutele, on see minu jaoks hea vaheldus.

Kui rääkida numbritest, siis selle nädalased arvud on järgmised:

Rind: 102 (-9cm)
Käsi: 31,5 (-1cm)
Keskkoht: 96 (-8cm)
Puus: 106,5 (-7,5cm)
Parem Reis: 60,5 (-2cm)

Kaal: 84,5 kg (-7,8kg)

Ma võin ausalt öelda, et olen tulemusega väga rahul. Nagu ma ka projekti alguses juba mainisin, siis ma ei soovi ekstreemset kaalulangetamist. Kui näiteks vaadata praegust populaarset saadet kaalulangetajatest, siis kindlasti ei ole nii ekstreemne süsteem minu jaoks. Loomulikult on seal tulemused kiiremad ja võib-olla ka tublimad ja nii treener kui ka osalejad on väga tublid, kuid minu jaoks on see siiski liiga äärmuslik Kuna ma naudin siiski igasuguseid toite, olen ma oma praeguse toitumiskava ja tulemustega rahul. Nagu öeldakse, siis igaühele oma.

Mina aga olen ilusasti oma graafikus: Kaaluabis panin eesmärgiks kaotada 16 nädalaga 20 kg, ning olen päris kindel, et selle ka saavutan. Praegu hakkan isegi juba mõtlema, et võiksin endale eesmärgiks -25kg võtta.

Hüppan siin veel ühelt teemalt teisele ja mainin ära, et sain endale sünnipäevakingiks spa-paketi ning kavatsen seda realiseerida siis, kui pool soovitud kaalust on maas, ehk siis -12,5kg! Samuti leidus ka minu kingikotis blender, mida hoogsalt kasutan ning valmistan endale erinevaid soolaseid ja magusaid smuutisid! Lihtsalt nii hea on ennast vitamiiniderikastest ainetest täita — see annab ka energiat trenni tegemiseks ning igapäevaseks eluks!

Mis seal siis ikka — eile algas ametlikult kevad ja suveni ning ilusa saleda vormini ei ole ka enam pikk maa käia! Nii et kõik trenni ja tervislikult toituma!