Kevadine aeg on mul tööl väga kiire ja seetõttu on minu toitumine selle all pisut kannatanud — Kaaluabi.ee toitumispäeviku täitmine kipub ununema ja söömine ei ole väga regulaarne. „Tänu” sellele on ka minu kaal põhimõtteliselt seisma jäänud: hetke kaalunumber näitab 83,1 ehk siis -200g eelmise nädalaga võrreldes. Loomulikult on see minu enda tegemata jäetud töö ja eks need omad vitsad kõige valusamalt ju peksavadki. Samas ei saa ma ka ennast liialt sellepärast piitsutada, sest kaal siiski on langustendentsis ning päris seisma ta pole jäänud.

Kuna haigusepisik on minu toitumisnõustajaga Kajaga suhteliselt kaua sõber olnud, ei ole mul ka olnud võimalust temaga kohtuda. Õnneks täna saan temaga üle pika aja kokku ja loodan abi ja nõu saada. Motivatsioon on endiselt olemas ja ma ei lase enda pead norgu. Kui praegu kaal seisab, siis järelikult tuleb midagi muuta ning rangemalt kontrollida oma tegemisi (või siis tegemata jätmisi)!

Olen täitsa kindel, et paljudel kaalu langetavatel inimestel on ette tulnud samasuguseid olukordi, kus kaal seisab ja see ka pisut meelt morjendab. Olen selle üle jällegi tänulik, et ma saan pöörduda Kaja või treeneri Eva poole, et saada juurde motivatsiooni ja nõu kuidas edasi käituda.

Trennis olen endiselt tihe külaline — hetkel küll olen rohkem keskendunud just jõutreeningule. Sealt ilmselt on ka pärit minu kaaluseisak (või vähemalt osa sellest). Et kaalu langetada on esikohal siiski kardiotreening, eriti inimestel, kelle kaal on suur. Sellel nädalal üritangi rohkem jälle kardiotreeningut teha, et kaalunumber uuesti allapoole liikuma hakkaks. Muidugi mängib väga suurt rolli ka toitumine, ning üritan anda endast parima, et oma toitumine taas regulaarseks saada.

Seekord teengi väga lühidalt, kuna ei oskagi eriti midagi oma nädala kohta kommenteerida — järgmisel nädalal olen ehk targem, kui olen nõu pidanud totumisnõustaja Kajaga ning loodan ka oma treeningu koos Myfitnessi treeneri Evaga üle vaadata.

Seniks aga soovin kõigile teistele kaalulangetajatele rõõmsat meelt ning vastupidavust! Kõigile kaasaelajatele aga suured tänud ning kõik, kes soovivad minuga oma muresid või häid ideid jagada — jätke need kommentaariumisse!