Pisut ka toitumisest. Minuga võttis paar nädalat tagasi ühendust üks tore neiu, kes saatis mulle proovimiseks Froosh smuutisid. Proovisingi kõik nad ära ja no mis ma oskan öelda: üks maitsvam kui teine! Need on mõnusalt kreemised ja ei ole liialt magusad ning sisaldavad keskmiselt 250 kcal, mis on ideaalseks vahepalaks! Mina tarbisingi neid enamasti kas enne või peale trenni. Ja peale selle, et nad on ülimaitsvad, ei sisalda nad säilitusaineid ega suhkrut! Minu enda lemmikuteks on banaani-kookose- ananassi smuuti ja mango-apelsini smuuti. Kuigi ma olen apelsinidele pisut allergiline, siis sellest smuutist minul igatahes mingit reaktsiooni ei tulnud, mille üle on mul ka ütlemata hea meel! Kindlasti julgen kõigile neid soovitada! 

Peale smuutide on minu toiduvalikus muidugi ka  palju kana-ja kala. Samuti olen teinud viimasel ajal tihti kodujuustu-makranuudlite-kirsstomati salatit! Hea kiire ja suhteliselt tervislik! 

Nagu eelnevalt ka mainisin, siis treening jäi eelmisel nädalal pisut unarusse ja oli pisut selline patusem nädal ka toitumises, kus ma ei jälginud nii karmilt enda režiimi, kuid sellegipoolest on kaalu jälle natuke langenud: hetkel näitab kaal 79,6 kg, mis teeb kokku miinus 12,7kg. 

Tegelikult on kaalulangetamine mõnus ja sujuv ja ma ei saa millegi üle eriti kurta. Muidugi oleks ju tore näiteks, kui šokolaad ei annaks kaloreid ja oma keha saaksid vormida ühe nädalaga! Reaalsuses aga vajabki kaalulangetamine iseloomu, aega ja tahtmist! Ei ole mõtet ka tagasilöökidele toppama jääda — homme on uus ja palju parem päev, eksole? 

Märtsikuus kirjutasin oma sünnipäevakingitusest, SPA paketist, mida lubasin ära kasutada siis, kui 7 tuleb ette. Mõeldud-tehtud! Täna käisingi ennast hellitamas ja nii mõnus oli. 
Nüüd pakingi oma trennitossud kotti ja sõidan maale ära, kus üritan ka kindlasti jooksma minna! 

Teile soovin aga ilusat kevade jätku ja kindlat meelt kaalulangetajatele!