“Ainult toitumisega on võimalik ideaalkaalu saada, kuid treenimisega saab keha ka toonusesse. Seepärast soovitan siiski lisaks toitumisele oma nädalakavasse teadlikult ka treeningud lülitada,” ütles Taimi Ainjärv ning andis neile personaalseid soovitusi, kuidas ja mida tegema hakata. Mõlemad naised hakkavad nüüd lisaks toitumispäevikule, mida siiani on täidetud, kirjutama ülesse ka oma treeningud.
Taimi soovitas Heldinil ühe kõnni nädalas vahetada välja jalgrattasõiduga spordiklubis. Samuti jätkab ta vesiaeroobikatreeningutega. Silja kohtub uuel nädalal personaaltreeneriga, et paika panna talle spetsiaalne treeningkava.

Silja: "Pole kunagi ühegi personaaltreeneriga enne kohtunud ja seetõttu oli antud õhtu väga huvitav. Minu jaoks oli üllatav kui palju treenerid enne treeningute alustamist inimese tausta kohta uurivad ning samuti testid, mis tehakse. Sain teada, et olen siiani väga valesti treeninud nii füüsiliselt kui ka mõelnud valesti treeningutest. Ehk ainuõige otsus peaks olema treeningute alustamisel kõigepealt kohtuda treeneriga, kes on spetsialist ja annab õiget nõua kuidas ja millist sporti harrastada."

Heldin: "Eratreeneriga kohtumine oli väga meeldiv ja informatiivne. See sport on täiesti omaette teadus. Ei olegi nii, et lähed lihtsalt ja hakkad kohe trenni tegema. Enne seda on vaja päris palju asju üle kontrollida, mille kohta mul üldse info puudus. Nagu see laktaadi mõõtmine ja rühi kontroll. Taimi uuris kõikide vigastuste kohta ning uuris sportimisharjumuste kohta koolist alates. Selline asi tekitab usaldust ning tõmbas pinged maha, et ei olegi eratreener kuri kubjas. Võibolla proovin ka ise millalgi eratreeneri käe all treenimist."