Eile käisin Myfitness Solarise trennis (mis on ühtlasi ka minu koduklubiks) ning astusin kaalule ja trummipõrinal… 7 on ees! Küll 79,8, aga siiski!

Olin nii õnnelik seda numbrit nähes, et naeratus mu näolt ei kustunud tunde!  Ma ei osanud arvata, et tegelikult on kaalu langetamine nii kerge! Ei ole vaja pidada rangeid dieete ega ennast hulluks treenida — mõõdukus on kõige alus!

Praeguseks on siis minu kaalukaotust 12,5 kg! Mis teeb natuke üle 4 kilo kuus, mis on vägagi tervislik ja mõnusalt sujuv langus.

Eelmisel nädalal kohtusin ka Kaaluabi.ee toitumisnõustaja Kajaga, ning tegime ära ka järjekordsed mõõtmised:

Käsi: 29 (-3,5cm)
Rind: 95,5 (-15,5cm)
Keskkoht: 93 (-11cm)
Puus: 104,5 (-9,5cm)
Reis: (-3cm)

Olen tulemusega väga rahul, ning tänu sellele on ka motivatsiooni edaspidiseks! Siinkohal tahangi teile kõigile, kaalulangetajatele, meelde tuletada, et ei ole vaja üle mõelda. Kui sa tõesti tahad seda koogitükki või rasvasemat lihatükki, siis luba see endale — ühest tordilõigust ei ole veel midagi katki, lihtsalt tuleb arvestada sellega, et kui oledki eelmisel päeval söönud rohkem, kui sinu keha vajab, proovi see balanssi saada järgmine päev ning ei tasu unustada, et liikumine ja toitumine käivad käsikäes.

Mina üritan endiselt ennast vähemalt viiel päeval nädalas teadlikult liigutada. Seda siis jõusaalis, rühmatreeningus või jooksurajal — nüüd on sinna lisandunud ka rattasõit. Ilmad on olnud väga ilusad ja jõusaalis rühkida ei tundu üldse nii mõnus kui soojas päiksepaistes ja värske õhu käes sportides! Samas on ikkagi hea ka vahest jõusaali ennast vedada — keha vajab nii kardio kui ka jõutreeningut.

Kuna pool minu projektist on läbi, üritan lähiajal ka veel ühe kehaanalüüsi läbida, et teada saada kuidas on peale mõõtude ja kaalunumbri minu kehakoostis muutunud! Seda on kindlasti huvitav võrrelda minu esimese tulemusega.

Teengi täna suhteliselt lühidalt, et saaksin õue jooksma minna! Tehke seda ka teie!

Seniks soovin aga teile kõigile ilusat kevadet ja varsti-varsti on juba rannailmad käes!