Müslibatoonid

Müslibatoonid ei ole sugugi ideaalne tervislik snäkk — see võib sisaldada koguni sama palju suhkrut, rasvu ja kaloreid kui keskmine šokolaaditahvel.

Kuivatatud puuviljad

Nii nagu smuutid ja mahlad, sisaldavad ka kuivatatud puuviljad rohkelt kasulikke aineid, kuid kuivatamise tagajärjel on iga tükk puuvilja oluliselt suhkrurikkam kui sama suur kogus värsket vilja.

Salat

Salat on tõepoolest kõige tervislikum valik, mis osutab su taljejoonele tõelise teene. Kuid kui sa uputad salati õliste ja kooreste kastmete alla, võiksid sama hästi burgeri tellida.

Supp

Õigesti valmistatud supp on tõepoolest kalorivaene ning seda võib julgeltt erve kausitäie süüa. Kuid paljud supid kipuvad olema liialt soolased, tekitades kõhu pundumist või hoopis liialt kreemjad, andes meile kamaluga lisakaloreid.

Dipitoidud

Porgandid, lillkapsas, kurk ja paprika dipikastmega on ju süütu valik? Jah, aga ainult siis, kui sa ei tee dipikastest rasvase hapukoore või majoneesiga! Vali kergemad jogurtid, näiteks Kreeka jogurt sobib suurepäraselt dipikastme valmistamiseks.

Popkorn

Popkorn on kerge ja maitsev suupiste, kuid niipea, kui sinna on lisatud võid ja soola, on juba teine lugu. Kinos müüdavast popkornist ei tasu rääkidagi...

Müsli

Jällegi... müsli on täis kuivatatud puuvilju ja sa võid üllatuda, kui tihti on müslimiksi segatud ka suhkur. Kõike parem oleks müsli hoopis ise valmistada just sulle sobivatest pähklitest ja seemnetest.

Allikas: ivillage.co.uk