Elle’i elu on kolm aastakümmet möödunud moemaailmas, ta on pidanud poseerima tuhandetele kaameratele ja jagab nüüd avameelselt, miks ta otsustas hakata elama holistilist elustiili ja miks on üleüldse oluline oma keha kuulata.

Siin on tema top 8 nippi, kuidas nii füüsilist kui ka vaimset heaolu luua:

1. Dieet olgu lihtne!

“Ainus toitumislisand, mida mina tarbin, on The Super Elixir. Muus osas proovin hoida oma organismi taset nii leeliselisena kui võimalik, vältides piimatooteid ja punast liha,” räägib ta.

“Ma ei söö väga ka nisujahu, aga kui mul tekib saiaisu, eelistan rukkijahust saia, mitte gluteenivabu versioone, sest minu arvates, on need liiga suhkrurikkad. Ma jälgin ka suhkru tarbimist ega söö palju puuvilju, välja arvatud marju.”

2. Maiustamine on okei

“Ma lihtsalt ei tee neid osaks oma igapäevasest menüüst. Tume šokolaad on mu lemmik, Green & Black’si oma või midagi, mis on väga puhas. Ma söön aeg-ajalt ühe ruudukese.”

3. Magamine ja H2O

“Kui ma ei joo päevas kolm liitrit vett ega maga vähemalt seitse tundi, tekib mu kehas kortisooli üleküllus ehk mu seedimine ei tööta.”

4. Leia inspiratsiooni!

“Minu arust on väga oluline lugeda iga päev midagi, mis sind inspireerib ja uue vaatevinkli loob, nagu raamat inspireerivate tsitaatidega või argipäevaste mõtetega. Mõned inimesed postitavad asju ka Instagrami. See on soov inspireeruda millestki, mis on väljaspool su oma mõttemaailma.”

5. Leia 45

“Ma teen päevas 45 minutit mingisugust kehalist tööd. See võib olla jalutuskäik, jooksmine, ujumine, tantsutund, lastega hüppenööriga hüppamine või isegi massaažiskäik, maniküür või akupunktuur. Midagi iga päev ja proovi erinevaid asju. Minu jaoks pole autopiloodil sama teekonna läbi jooksmine ainus viis, kuidas nii vaimselt kui ka kehaliselt heasse vormi saada.”

6. Puhkus ei anna põhjust laiselda

“Sa ei pruugi saada minna oma tavapärasesse trenni, aga sa leiad siiski aega enda kehaga töötamiseks. Kui ma olen mere ääres, ujun iga päev, kõnnin vastupidavustreeninguna reiteni ulatuvas ookeanivees või lähen pehmele liivale jooksma ja teen mõned väljaasted.”

7. Ära mõtle “ilu” mõistet üle

“Hoia asjad lihtsana. Näiteks kuiva naha harjamine paneb nahaaluse vereringe tööle ja koorib nahka, et see näeks loomulikuna värskem ja tervem välja. Ka juuste hooldamine on minu jaoks nüüd olulisem kui kunagi varem. Hea juuksevärvitoon, terved küüned, föönitamine ja värske nahk!”

“Ja mul ei ole tohutusuur garderoob, vaid olen leidnud riietumisstiili, mis sobib mulle. Ma eelistan hoida asju lihtsana ja sellisena, et need sobiksid mu ellu ja kokku sellega, kes ma olen.”

8. Sinu sees olev loeb kõige rohkem

“Sa võid ju uskuda, et kui ostad kreemi, mis maksab 300 eurot, muudab see seda, kuidas sa end tunned, aga vaatamata sellele, et su nahatekstuur on parem, siis kui sa ei joo piisavalt vett, tunned end pundununa, paistes ja väsinuna. Hea nahk tuleb seest poolt ja sama kehtib ka su elu kohta. Alati alusta enda seest, alusta südamest.”