Sel aastal kutsume neli vahvat jooksuhuvilist Naisteka ja Vichy Vitamini jooksutiimi, et ühiselt Kristel Aaslaiu ja Helen Adamsoniga SEB Tallinna Maratoni sobival distantsil tosse kulutada. Enne rajale minemist on kõigil harukordne võimalus osaleda ühistreeningutes professionaalse treeneri käe all, mis võistlusraja mängleva kergusega läbimisele kindlasti kaasa aitavad.

Lisaks stardimaksust pääsemisele saavad meie neli tiimiliiget ilusad meeskonnasärgid ja mütsid, et üksteist rajal ära tunda ning korralikud püksid ning sokid, millega rajal eputada. Lisaks kostitab Sportland neid ka kinkekaardiga, MyFitnessi poolt saavad osalejad klubiliikmelisuse ja Vichy Vitaminilt lademetes vett, millega end pärast jooksu turgutada.

Esimene ühistrenn Tallinna Maratoni Jooksukooli treeneri Margus Pirksaare käe all leiab aset juba järgmisel nädalal, 13. augustil Tallinnas. Ühistreeningud jätkuvad kuni maratonini.

Selleks, et meie vinge tiimi liikmeks saada, saada enda lühikirjeldus ja vahva jooksupilt aadressile naistekas@delfi.ee märgusõnaga SEB MARATON. Kindlasti lisa juurde ka lühike põhjendus, miks just sina meie tiimi kõige paremini sobid! Neli õnnelikku teeme teatavaks juba saabuval esmaspäeval.