Dr Kristamarie Collmani sõnul võib su kaal tõepoolest ka rindade suurust mõjutada. “Aus vastus on “jah”. Kaalu kaotamine võib mõjutada ka rindade suurust, sest rinnad moodustuvad suures osas rasvkoest,” väidab ta. “Küll aga ladustub rasv naise kehas erinevatesse piirkondadesse nagu alakõhtu ja reitesse. Kui sa põletad rasva, ei pruugi see kaduda ühest kindlasti piirkonnast.”

Kuigi paljud meist sooviksid, et meil oleks kõigil üks võlukepike ja saaksime ise otsustada, kust see rasv siis kaob, pole see lihtsalt võimalik. Ainus, mida teha saame, on keskenduda trenni tehes kindlatele kehaosadele, mida soovime tugevamaks muuta ja kui me sealt rasva põletame, asendub see hoopis lihasega.

Personaaltreener Esther Avant soovitab seega katsetada erinevaid harjutusi, mis on mõeldud just rinnalihaste treenimiseks. “Võib ajada närvi küll, kui su rinnad kaalukaotuse tõttu kahanevad, aga õiged kätekõverdused ning hantlite ja kangiga rinnaltsurumised tulevad kõik kasuks, kui soovid selles piirkonnas lihaseid treenida.”

Allikas: Popsugar