Veatult raseeritud karvad nii jalgadel kui ka kaenla all, iluvigadeta nahk, mis meiki ei vaja, kaunilt välja joonistunud lihased, mida ei kata grammigi rasva ja loomulikult kirsiks tordil veel ka säravvalge naeratus — kes siis sellist naist ei tahaks? Kuulda nüüd, et tegelikult on olemas veel üks piirkond, mille pärast me peaksime muretsema, ajab ikka närvi küll, või mis?

Ole siis valmis, sest kuulsuste stilist Rebecca Corbin-Murray, kes paneb kokku garderoobi näiteks sellistele staaridele nagu Emma Watson, Lily James ja ka endine “Troonide mängu” näitlejanna Sophie Turner, tõdeb, et naised on hakanud järjest rohkem kurtma sellise piirkonna nagu “käe vagiina” üle.

Emma Watson

Stilist tõdes, et naised kipuvad vahel muretsema väga veidrate kehaosade pärast ja isegi tema ei suuda neid sageli mõista. “Käe vagiina” ehk mõiste, mille võttis esmakordselt kasutusele näitlejanna Jennifer Lawrence, viitab kaelaalusele piirkonnale, mis kitsastes kleitides ja õlapaeltega pluusides võib eriti esile tulla. Uskuge või mitte, aga mõni inimene muretseb seal olevate voltide pärast niivõrd palju, et on valmis minema isegi noa alla ja iluvea kõrvaldama.

“Suurem osa neist soovijatest on noored ja aktiivsed 20-40aastased naised, kes märkavad seda tõenäoliselt liibuvaid trenniriideid kandes,” tõdeb ka ilukirurg Hagen Schumacher. “Neil on ka teistele patsientidele sarnased mured nagu äravajunud rinnad või üle püksivöö rippuv kõhurasv. See kehtib eriti nende inimeste kohta, kes on palju alla võtnud.”

Lugeja, jaga meiega, kas ka sul on mõni kehapiirkond, mis sulle erilist ebakindlust tekitab ja kuidas seda varjata üritad?

Allikas: LADbible