Avokaadod: avokaadod on täis häid rasvu, mis aitavad kaalu langetada ja tervist parandada. Lisaks sellele alandavad need ka insuliinitaset.

Pähklid: seda, et pähklid on ajule kasulikud, teavad vast kõik. Lisaks sellele peaksid need kotis leiduma ka igal dieeditajal, sest pähklid on kasulikud valguallikad, mis kõhtu täidavad ja rasva põletavad. Loomulikult käib siin jutt ikka tavalistest pähklitest, mitte neist, mis soolaga üle kallatud.

Piprad: mis paneb vere käima? Ikka üks amps kuuma pipart. Ja lisaks sellele aitavad tulised tegelased ka isusid kontrolli all hoida.

Roheline tee: roheline tee on kaalulangetajale palju enamat kui lihtsalt maitsestatud vesi. Nimelt on see täis antioksüdante, mis ainevahetusele paraja hoo sisse annavad.

Oliivõli: miks tasub just oliivõli eelistada? Sest see on täis ühendeid, mis aitavad isusid peatada. Iga kaalulangetaja unistus!

Kikerherned: kikerherned on täis häid kiudaineid, mis kõhtu pikalt täis hoiavad. Lisaks sellele on nad rikkad ka suurepärased valguallikad.

Vitamiinid: loomulikult ei tasu toidulisanditega üle piiri minna, kuid tasub jälgida, et päevane vitamiiniannus oleks täidetud. Kui su keha ei saa kõike, mida ta vajab, siis võib hakata rasv ladestuma sinna, kuhu sa seda kindlasti ei soovi..