Cosmetic Surgery Solicitors küsis 871 naise käest, mida nad oma rindadest arvavad. Ja selgus, et kõige rahulolevamad on naised, kes kannavad C-korviga rinnahoidjat. Võrreldes teisi suurusi kandvate naistega olid nemad oma rindadega kõige rohkem rahul — nii ütles 39% vastajatest, vahendab The Sun.

Järgmised rõõmsad ja õnnelikud on D ja DD-korviga naised (37%) ning eriti ei kurda millegi üle A ja AA-korvide kandjad (34%).

Ka E-korvidega naised tunnistavad, et neil pole häda midagi. Kõige rahulolematumad on B-suuruses tütarlapsed.

Tegelikult on seis päris hea — kokkuvõttes oli 38% vastanuist oma rindadega väga rahul ja 25% ütles, et neile meeldivad oma tissid. Ainult 18% vastanuist on plaaninud või mõtleb tõsiselt rindade suurendamise või vähendamise peale.

Samuti uuriti, kuidas rindade suurus nende iseloomu mõjutab. Kõige väiksemate ja kõige suuremate tissidega naised ütlesid, et mõjutab ikka küll. “Olen pidanud õppima, kuidas end riietada ja kuidas käituda, sest rinnad on suured ja segavad,” kirjeldab üks E-korvi kandja. “Mind peetakse vulgaarseks, hüperseksuaalseks ja ebaintelligentseks. Pean pingutama, et mind tõsiselt võetaks,” kurdab ta.
Üliväikeste rindadega naine aga tunnistab, et ta tunneks ennast enesekindlamana ja oleks oma kehaga rohkem rahul, kui tissid oleks suuremad.