ALKOHOL

“Kui tahad oma välimust mõne aasta võrra säästa, siis unusta värvilised kokteilid,” räägib joogatreener Tara Stiles. “Keegi ei taha seda karmi tõde kuulda, kuid kui soovid, et su organism normaalselt töötada saaks ja keha hea välja näeks, siis väldi alkoholi,” rõhutab naine. Temaga nõustub ka eratreener Tim Rich, kes ütleb, et alkohol pole midagi muud kui tühjad kalorid. Ta soovitab joomise kahekümne üheks päevaks täiesti maha jätta ja pärast seda piirata joomist kahe alkohoolse joogini nädalas, kui üldse.

VIINAMARJAD JA BANAANID

“Kellegi elu ei lühene, kui ta sööb banaane ja viinamarju, kuid ma soovitan oma klientidel valida tervislikumaid puuvilju,” räägib Harley Pasternak, kes on ühtlasi Katy Perry ja Lady Gaga eratreener. “Soovitan süüa puuvilju, millel on söödav koor, seemned või mis on tsitruseline. Suurem osa kasulikke kiudaineid on alati puuvilja koores — banaani koor pole aga söödav!"

Mis puutub viinamarjadesse, siis need sisaldavad dükstroosi, mis on kõrgeim glükeemiline suhkur, mida sa saad oma kehasse panna.

TÖÖDELDUD TOIDUD

Valerie Waters, kes on töötanud näitlejanna Jessica Bieliga, on kindlal arvamusel, et kui toit sisaldab ainet, mida sa ei tunne või ei oska hääldada, siis ei peaks sa seda sööma.

“Kõik võiksid aru saada, et sai, kreekerid ja krutoonid on puhas suhkur — niipea, kui see sinu organismi jõuab, ladestub see suhkruks ja rasvaks,” rõhutab Jackie Warner.

Kelly Rowlandi eratreener hoiab töödeldud toitudest eemale, sest need tekitavad kõhus puhitusi ja võivad viia erinevate haigusteni.

LIMONAADID

“Limonaadid, ka dieetvariandid, tuleks esimese asjana oma menüüst välja jätta. Neis pole ju mitte mingisuguseid kasulikke omadusi. Need tekitavad vaid katkiseid hambaid, ülekaalu ja muid tervisehädasid,” jääb Whitney Porti eratreener resoluutseks.

JOGURT

“Kui tahad kaalu alandada, hoia jogurtist eemale. Suurem osa müüdavatest jogurtitest on suhkrut täis ja seetõttu täiesti arusaadamatult “dieeditoitudeks” ristitud,” ütleb Jackie Warner. Ometi, see kes tublisti otsib, võib leida ka tervisliku variandi või jogurti hoopis ise teha.

MARGARIIN

Kaunitarite Lauren Conradi ja Audrina Patridge’i eratreener ütleb, et margariin on esimene asi, mis oma menüüst maha kriipsutada. “See on täis tühje kaloreid ja transrasva, mis on kõige hullem rasv, mida üldse tarbida!”

GLUTEEN

David Kirsch, mees, kes aitas Heidi Klumi pärast rasedusi jälle vormi, hoiab eemale gluteenist. “See ajab kõhu punni!”

Valerie Waters, kes ei puutu kunagi gluteenirohkeid toite nagu pannkoogid, vahvlid, muffinid ja hommikusöögihelbed, ütleb, et gluteen ei tee mitte ainult paksuks, vaid muudab ka uniseks.

Allikas: shine.yahoo.com