Paari viimase aasta jooksul on Silje proovinud mitmesuguseid dieete. Isegi mõne kilo kaotamine on olnud väga raske — pidevalt tuli võidelda näljatundega, kehakaal aga vähenes uskumatult aeglaselt… Kuid nüüd on ta väga õnnelik, sest tunneb ilusa figuuri üle rõõmu ega pea enam muretsema kaalutõusu pärast. Silje proovis uusi Skandinaavia Kilo Trimi tablette!

Langes masendusse

“Olen alati tundnud, et söön liiga palju, kuigi olen püüdnud järgida tervislikku eluviisi. Kõige kohutavam on, et tundsin pidevat nälga. Isegi sõbrad märkasid, et olin sageli ärritunud ja tige. Langesin masendusse. Mõne kilo kaotamine oli uskumatult raske isegi dieeti pidades. Püüdsin väga, kuid ausalt öeldes näksisin pidevalt. Vahepeal end kaaludes nägin, et olen jälle juurde võtnud, kuigi püüdsin saleneda. Tundsin end nagu suletud ringis: võtsin maha mõne kilo, kuid need tulid ruttu tagasi,” jutustab Silje.

Tahtis kaotada 8–10 kilo

Kui Siljeni jõudis info uue Skandinaavia preparaadi Kilo Trim kohta, mis sisaldab looduslikke maos paisuvaid superkiudaineid, otsustas ta kohe neid tablett e proovida. Enne oli Silje tarvitanud mitmesuguseid salenemispreparaate, kuid tulemusteta.

Rootsi Kilo Trimidieet

“Neid tablette kasutama hakates märkasin kohe, et söögiisu väheneb ja täiskõhutunne tekib palju kiiremini. Tarvitasin Kilo Trimi nii, nagu on soovitatud pakendil — kolm korda päevas üks tablett enne sööki. Tundsin, et täiskõhutunne püsib kauem ning tahtmine midagi näksida kadus.”
Avastas enda jaoks salenemispreparaadi

“Veendusin juba mõne nädala jooksul, et need looduslikud superkiudained tõepoolest toimivad. Täiesti imeline — söön palju vähem, kuid täiskõhutunne tekib tunduvalt kiiremini. Ja mis kõige tähtsam — muutusin palju kergemaks!”

Kust saab osta Kilo Trimi tablette?
Originaalseid Rootsi Kilo Trimi tablette saab osta apteekidest või tootja kodulehelt www.newnordic.ee.

Kas teil on küsimusi?
Lisainfot saab telefonil 684 3838 või külastades kodulehte www.newnordic.ee

Faktid Kilo Trimi tablettide kohta

Kilo Trimitabletid sisaldavad looduslikku superkiudainet glükomannaani. Euroopa Komisjoni (EFSA) eksperdid kinnitavad, et glükomannaan on ohutu ja aitab vähendada kehakaalu, kui järgite vähendatud energeetilise väärtusega dieeti. Toidulisandit Kilo Trim valmistatakse Skandinaavia valemi järgi, mis põhineb superkiudainete allikal glükomannaanil. Üks Kilo Trimitablett sisaldab 1 g glükomannaani, mida toodetakse troopilise taime Rivier’i titaanjuure (ladina keeles Amorphophallus konjac) juurtest. Glükomannaan on naturaalsete toidukiudainete allikas, mis paisudes täidab kõhu ja tekitab küllastumustunnet. Hea tulemuse saavutamiseks tuleb võtta päevas kolm tabletti ja juua kohe peale 1-2 klaasitäit vett. Soovitame vett juua rohkesti, et aine tõepoolest jõuaks makku. Kilo Trimi tablettide koostises olev glükomannaan aitab teil vähendada kehakaalu! Mitmekesine ja tasakaalustatud toitumine ning tervislikud eluviisid on olulised.

Jaga
Kommentaarid