Avokaado: see ei kiirenda mitte ainult ainevahetust, vaid tõstab ka testosteroonitaset — hormoon, mis kaalulangetust nii meestel kui naistel kiirendada aitab.

Pirnid: need kiudainerikkad puuviljad aitavad kõhtu täis hoida ja seedimist kiirendada, mis näksimise eemal hoiab. Söö koos nahaga, siis saad kõik vajaliku kätte!

Mustikad: antioksüdandid, mis end mustikates peidavad, aitavad keha jääkainetest puhastada ja seeläbi ka ainevahetust kiirendada.

Õun: sarnaselt pirnidele on ka õunad rohkelt täis kiudaineid, mis seedimisele uue hoo sisse annavad.

Banaan: kui soovid oma isudele vastu panna, siis söö banaani. Söö hommikuti — nii saad mõnusa kogusa vajalikke süsivesikuid ja ilusa piha korraga!

Kuivatatud puuviljad: lisaks värsketele puuviljadele, võid süüa ka kuivatatud puuvilju — need alandavad kolesterooli, põletavad rasva ja seeläbi teevad ka figuuri ilsuamaks.

Kookos: hoiab kõhu kaua täis ja aitab isudega võidelda. Lisaks sellele maitseb ka hästi!

Sidrun: sidrun on üks parimaid detoksijaid. Alusta hommikut klaasitäie sidruniveega, nii paned oma ainevahetuse juba varakult täie hooga käima.

Greip: suur veesisaldus aitab kõhtu kauem täis hoida, samal ajal kui vili ise väga vähe kaloreid annab.

Granaatõun: lisaks suurele rauasisaldusele, on need viljad ka rohkelt antioksüdante täis. Granaatõuna süües aitad kehal toksiine väljutada ja samal ajal igasuguse rämpstoidu isu langetada.

Allikas: Daily Mail