1. Hoian oma treeningud värske ja uudsena. Soovitan ka sulle: ära jää ühte harjutusteseeriasse nädalateks kinni, vaid too igasse treeningusse midagi uut ja põnevat sisse, et oma keha ja ka vaimu ärksana hoida ning kõiki lihaseid treenida.

2. Ma söön mõistlikult ja treenin mõistlikult, ma ei keela endale midagi ja ma ei näljuta end kunagi. Minu nõuanne: lõpeta igasuguse kahjuliku jura söömine üldse ära!

3. Jooga aitab sul valmistuda, ükskõik, mis sul ka ees seisab.

4. Treening võib tekitada sõltuvust ja see on fantastiline! Pole midagi paremat kui väike higi pärast hommikujooksu — keha ärkab üles ja ma tunnen end imehästi!

5. Kui ma ei viitsi trenni teha, ma ei tee. Kuulan oma keha ja kui trenni-isu ikka üldse ei ole, jätan seekord vahele.

6. …kuid teinekord piisab vaid kümnest minutist, et end trennirežiimi viia ning vastikustundest üle saada.

7. Treeni ka oma igapäevaste tegevuste ajal. Mina võtan iga kord hotellituppa hantlid kaasa ning treenin, kui näiteks telekat vaatan või telefoniga räägin. Enne voodisse minekut teen venitusi ning kõhulihasteharjutusi.

8. Ära raiska oma aega harjutustele, mida sa ei salli. Ma ei ole sõjaväelaagris, ma treenin selleks, et end vormis hoida.

9. Naudi vananemist! Ma tunnen end praegu oma kehas paremini kui 25aastaselt!

10. Puhasta oma mõistust! Mine teraapiasse, leia endale psühholoog ja vii enda sees läbi suurpuhastus. Eemalda kõik mürgid ja halvad mõtted, mõista, kes sa oled ja mida sa tahad!

Nii lihtne see ongi!