Kohv

Väike tass kohvi ei ole kunagi kellelegi halba teinud. Oluline on, et tegemist oleks mahepõllundusest saadud tootega. Selleks, et su keha stressi ei satuks, peaksid ka seda võimalikult vähe kemikaalidega toitma. Ja usu või ära usu — väetiste ja putukatõrjetega pritsitud taimed ei ole väga hea valik. Samuti võiksid piirata kohvitarbimist pärast lõunapausi, eriti kui sul on probleeme magamisega. Ja alati eelista pisikest pitsitäit espressot tavalisele suurele piimakohvile.

Alkohol

Ära kunagi tarbi alkoholi tühja kõhu peale! Ja eelista jooke, milles on vähe suhkrut. Samuti ei ole hea mõte kunagi kaks päeva järjest juua. Pohmellipäeval turguta end tsingi, B-vitamiinide ja kui suudad, siis ka klaasi piimaga. Toitudest eelista peeti, rohelisi lehelisi ja ingverit.

Sigaretid

Kui sa just pead tossama, siis vali korralik tubakas. Midagi sellist, mis on pärit mahepõldudelt ja midagi sellist, mis on käsitööna valminud. Jah, see on küll kallim, kuid ka tervislikum alternatiiv.

Magusad snäkid

Kui sa armastad šokolaadi, siis harjuta end tumedat šokolaadi sööma. Loe pakendit — eelista selliseid tooteid, mis on valmistatud toorkakaost ja kookossuhkrust. Kui ise šokolaadi valmistad, siis eelista looduslikke magusaineid nagu näiteks mesi.

Gluteen

Paljud inimesed näevad palju ilusamad ja tervemad välja, kui nad stabiilselt gluteeni ei tarbi. Loomulikult — kui tsöliaakiat ei ole, ei maksa ka hulluks minna ja gluteeni sisaldavatest toodetest suure kaarega mööda käia. Või mis veel hullem — oma sõpradele selle kohta loengut pidama hakata. Ole lihtsalt mõõdukas!