Ameeriklanna Diane Naylor võitis ka California kaalujälgimisklubi nimega TOPS (Take Off Pounds Sensibly) võistluse, sest tema kaalukaotus oli tõesti tohutu — 102 kilo.

Diane tunnistab, et enne kaalukaotust oli tal kõndidagi raske. Ta oli toidusõltlane, kes veetis pea terve oma päeva kui mitte süües, siis vähemalt toidu peale mõeldes.

Pärast liitumist kaalujälgimisklubiga neli aastat tagasi hakkas Diane tervislikult toituma, nüüd on tema toidulaual aukohal köögiviljad ja kala. Ta kõnnib iga päev vähemalt 10000 sammu. Ka on tal mitu sportlikku hobi, muuhulgas meeldib talle mootorrattaga sõita.

Kindlasti huvitab kõiki, mis Dianet kaalu langetama motiveeris. Selleks oli telesari!

Naine räägib, et tema elu pöördepunktiks oli üks stseen sarjast Castle. Nimelt seal stseenis osutas kohtuarst surnukehadele ja ütles: "Näe, kõikidel nendel inimestel olid oma unistused, aga nüüd on liiga hilja. Ära lükka oma unistuste täitmist edasi."

Naine, kes kaalus kunagi 172 kilo ja nüüd kõigest 70, julgustab kõiki oma unistused täitma: “Kui mina suutsin 59aastaselt alustada ja saavutasin sellise tulemuse, siis saab igaüks sellega hakkama,” on Diane kindel. “Ära loobu oma unistustest!”

Allikas: The Fresno Bee