1. Päevitus

Päevitunud nahk näeb alati kenam välja, nii et kui tahad suurepärane välja näha, ent sul on aega alla ühe ööpäeva, siis haara pruunistava kreemi järele. Kui sul puuduvad varasemad kogemused taolise tootega, siis proovi järkjärguliselt jumet andvat kreemi.

2. nude-tooni kingad

Suured kontrastid jalanõudega muudavad jalad visuaalselt lühemaks - eriti kõikvõimalikud musta värvi rihmad. Kui valid kleidi või seeliku kõrvale nahatooni kingad, siis näivad ju jalad hoopis pikemad.

3. Kõht lamedaks!

Herneste, ubade ja liiga soolaste toitude vältimine aitab kõhtu tagasi hoida. Voldikesi see ei kaota, kuid kui jälgid juba päev enne, mida sööd, siis aitab see vältida liigset kõhupunnitust. Muide, ka õunad ja saiakesed ajavad kõhu punni.

4. Avasta korsett

Korsett on üks populaarsemaid mooduseid seksika ja saleda piha saamiseks - ka kuulsused kannavad neid kleitide all pidevalt.

5. Kanna üht tooni

Must pole ainus toon, mis sind visuaalselt saledamaks teeb - võid kanda ka beeži, tumelillat, tumesinist... Põhimõtteliselt ükskõik millist neutraalsemat või tumedamat tooni. Pane oma riietus kokku ühest või väga sarnastest toonidest ning lisa särtsu põnevate aksessuaaridega.

6. Pesu olgu õige suurusega

Me kõik teame neid punnitavaid jooni, kui on valitud liiga kitsas rinnahoidja või liiga ümber olevad püksikud. Need näevad välja nagu lisakilod, isegi kui sul neid tegelikult pole. Jälgi, et pesu joonduks ilusti su kehaga.

7. Vali hästiistuvad riided

Liiga kottis riided rõivad lisavad sulle kilosid ja liiga ümber olevad muudavad su justkui kilepakendis vorstikeseks. Rõhuta oma saledaimat osa (piht) ja loo liivakellafiguur. Ära kanna kunagi seelikut, mis lõppeb seal, kus su jalad on jämedaimad. Seelik võiks lõppeda põlvede juures.

Allikas: allwomenstalk.com