Lõpp kõhupuhitusele

Mine vanni
Lama veerand tunnikest vannis, kuhu oled lisanud ka pisut vannisoola. Sool aitab kehal liigsest vedelikust vabaneda.

Väldi süsivesikuid, soola ja piimatooteid
Kuula Jennifer Anistoni sõna ja ära tarbi tähtsal päeval süsivesikuid, soola ja piimatooteid. Süsivesikud ja soolad hoiavad vedelikke kinni ning piimatooted seedivad aeglaselt.

Söö õigesti
Söö hommikusöögiks kerge puuvili ja lõunaks kana koos juurviljade või salatiga. Puuviljas olev vesi ja salat hoiavad su kõhu täis, kuid mitte punnis.

Väldi närimiskummi
Närimiskummi närides neelad sa õhku, mis põhjustab punnis kõhtu ja liigseid gaase. Isegi suhkruvabad närimiskummid sisaldavad magusaineid, mis hoiavad vedelikke kinni.
Kui sa suitsetad, lõpeta ka see — õhu imemine ja neelamine on peamine punnkõhu põhjustaja.

Jaluta!
Proovi pärast iga söögikorda kasvõi viis minutit jalutada — liigutamine aitab vabaneda õhust, mis seedimise käigus tekkida võib, leevendades seega seedeprotsessi.

Joo gaasita vett
Väldi kofeiini, alkoholi ja puuviljamahla — nende kõrge happelisus ärritab seedetrakti ja tekitab paistetust. Parim jook on puhas ja gaseerimata vesi.

Kiired figuurinipid

Päevita!
Olgu, õue vaadates näib see kohati nõuandena ja solaariumi ei soovita me kellelegi, kuid siinkohal tulevad appi isepruunistuvad kehakreemid. Määri kreemi kahel peole eelneval õhtul ja kena jume on sinu.

Õige pesu teeb imesid
Vormiv pesu on peohooajal naise ja tema kitsa kleidi parim sõbranna! Kõht sisse, tissid vormi, pepu pringiks ja oledki valmis, ilma et peaksid õhtu jooksul voldikeste pärast muretsema.

Seisa sirgelt!
Kiireim moodus näha välja, nagu sa oleksid paari rõivanumbri võrra saledam? Seisa sirgelt, pea püsti. Longu ja küüru vajunult on kõik pisut vormist väljas ja tüsedamad.

LOE KA:

Allikas: Daily Mail