Tselluliiti on võimalik vähendada, süües täisväärtuslikke, sealhulgas täisteratoite, aidates kehal puhastuda ja tagades organismile piisavalt antioksüdante. See, kuidas me toitume, mõjutab otseselt meie vere- ja lümfiringet.

Tselluliiti vähendavad toiduained:

Köögiviljad — eriti rohelised köögiviljad (lehtkapsas, kapsas, lehtsalat, brokoli, spinat), aga ka tomat, lillkapsas, paprika; muna ja kaunviljad; pähklid ja seemned; kala ja linnuliha; marjad (mustad sõstrad, vaarikad, maasikad, murakad); puuviljad (õunad, granaatõunad, kirsid, kiivid, mangod, mandariinid ja teised tsitruselised); roheline tee.

Loe edasi, kuidas oma tselluliit lõplikult “ära süüa”, edasi ajakirja Tervis Pluss juulinumbrist.