1300-ruutmeetrises MyFitnessi klubis on kaks avarat aeroobikastuudiot ja Eesti suurim
indoor cycling
siserattatreeningstuudio. Läbi kahe korruse ulatuvad vastupidavus- ehk kardiotreeningu ala ning jõusaal. Klubis töötab ligi kolmkümmend tipptasemel rühmatreeningu- ning personaaltreenerit. MyFitnessi peatreener on Kristi Roosimägi.

Uue klubi rühmatreeningud on jaotatud kolme gruppi:

CARDIO

ehk kardiotreening on treening, kus põhirõhk on asetatud vastupidavusele.

Treeningnäited:

DanceMoves — emotsionaalne ja vaheldust pakkuv tantsuliste sammudega treening, milles elemente erinevatest stiilidest ja tantsudest.

LatinoFit — positiivset meeleolu loov treening on inspireeritud erinevatest ladina-ameerika rütmidest ja tantsusammudest.

Cardio Express — jõusaalis toimuv vastupidavustreening kardioseadmetel. Treeneri nõuandeid järgides ja korrapäraselt pulssi jälgides muudetakse tavapärane kardiotreening tõhusamaks ja mitmekülgsemaks.

STRENGTH

ehk jõutreening on treening, kus keskendutakse lihaskonna tugevdamisele ja lihastoonuse tõstmisele.

Treeningnäited:

Functional Toning — funktsionaalne lähenemine lihastreeningule. Harjumuspärasest lihastreeningust erineb sünkroniseeritud harjutuste tõttu, st. töösse kaasatakse mitmed erinevad lihasgrupid ja liigesed. Harjutuste sooritamiseks kasutatakse nii oma keharaskust, kui ka erinevaid treeningvahendeid. Tasakaalustatud treeningu läbi saavad hea koormuse ka sügaval asetsevad keha stabiliseerivad lihased.

Abs Express — 15 minutit kestev kerelihaste treening erinevatel jõusaaliseadmetel.

BODY & MIND

treeningud parandavad liikuvust ning hoolitsevad ühtaegu nii keha kui meele eest.

Treeningnäited:

Palli Pilates — pilatese treening, kus harjutuste sooritamiseks kasutatakse erineva suurusega palle.

Shindo — Jaapanist pärit meridiaanidel põhinev venitus-lõdvestussüsteem. Tunnis keskendutakse pingete maandamisele, lihased saavad vajalikku hooldust ja nii keha kui meeled lõdvestuvad.

Klubiga liitudes saavad kõik klubiliikmed esmakordse koormustesti tasuta. Selle põhjal annab personaaltreener esmaseid soovitusi treeningutega alustamiseks või nendega jätkamiseks.

Klubi pakub kahesugust liikmepaketti — täispakett ja päevapakett. Liikmeleping kehtib ühe aasta ning tasumine toimub igakuiselt. Iga liige, kes on sõlminud aastase liikmelepingu ja täitnud lepingut nõuetekohaselt saab 1 kuu täiendavalt tasuta treenida. Tasuta lisakuu on mõeldud kompenseerimaks treenijate äraolekuid (puhkused, haigused), kus ei ole võimalik klubi teenuseid kasutada.

Klubi täispakett (1299 krooni kuus) tagab pääsu klubisse iga päev kogu lahtioleku ajal.

Päevapakett (999 krooni kuus) lubab treeningutel käia tööpäevadel kuni 15.00-ni, nädalavahetustel kogu lahtioleku ajal.

Soodustusi võivad küsida noored ja pensionärid. Klubisse pääseb alates 16. eluaastast, nooremad peavad klubi külastama koos vanema saatjaga.