Langes masendusse

“Tundsin pidevat rahulolematust iseendaga. Minu keha oli justkui vett täis, millest ei saanud kuidagi lahti. Püüdsin pidada dieeti, kuid ei pidanud näksimata kaua vastu. Magu streikis, silmaalused, sõrmed, pahkluud tursusid, kogu keha oli paisunud. Ja veel see halb hingeõhk… Olin sageli ärritunud ja rahulolematu. See viis mu lõpuks meeleheitele.”

Sõbranna soovitas

“Õnneks soovitas mu hea sõbranna proovida Skandinaavia õunaäädika tablette Apple CiderTM 600, mis teda olid väga hästi aidanud. Otsustasin riskida ja proovida, sest mul ei olnud midagi kaotada. Tarvitasin Apple Cider 600 tablette nagu on soovitatud pakendil — kaks tabletti hommikusöögi ajal. Juba nädala pärast märkasin, et pean sagedamini käima tualetis, tundsin, justkui kilod voolaksid kehast välja. Muutusin palju elavamaks ja energilisemaks ning tundsin end märksa kergemana.”

Kilod “voolasid” kehast välja

“Tarvitan Apple Cider 600 tablette juba neli nädalat ja olen väga õnnelik. Kadus tunne, et keha on vedelikku täis. Minu keha justkui noorenes ning kogesin energia juurdevoolu. Saan töödega paremini hakkama ning mõnikord tunnen lausa nagu hõljuksin. Ja mis kõige tähtsam — olen taas elurõõmus. Võib-olla oligi kogu probleem selles, et organism kogus vedelikku,” räägib Sara.

Ainevahetus ja kehakaal

Kui ainevahetus aeglustub, võivad tekkida seedehäired, koguneda liigne vedelik, suureneda kehakaal. Me kõik oleme erinevad ning isesugused on ka meie toitumisharjumused ja ainevahetus. Need, kelle ainevahetus on aeglasem, peavad rohkem liikuma, tähelepanelikumalt jälgima tarbitavate kalorite hulka ning aitama organis-mil seedida toitu ja väljutada liigset vedelikku.

Kust saab Apple Cider 600tablette?

Apple Cider 600tablett e saab osta apteegist või tootja kodulehelt www.newnordic.ee.

Kas teil on küsimusi?

Lisainfot saab telefonil 684 3838 või külastades tootja kodulehte www.newnordic.ee.

Kuidas saab Apple Cider 600 aidata?

Juba Vana-Egiptuses olid kasutusel erilised dieedid ning õunaäädikat tarvitati kehakaalu vähendava ja rasva lagundava toidulisandina. Egiptuse kuninganna Kleopatra jõi õunaäädikat kui ilu ja tervise allikat iga söögikorra järel. 2400 aastat tagasi kasutas Hippokrates õunaäädikat inimeste ravimiseks.

Apple Cider 600tablette valmistab õunaäädikast, artišokist ja võilille ekstraktist Skandinaavia kompanii New Nordic. Apple Cider 600-s olevad aktiivsed ained aitavad kiirendada ainevahetust ja rasvade lagundamist ning säilitada normaalset vedeliku tasakaalu organismis.

Apple Cider 600 on koguneva vedeliku ja rasva suurim vaenlane!

Jaga
Kommentaarid