Naistekale ütles Riina, et praegu tunneb ta esimesi tagasilööke selle 2,5 kuu jooksul. Isu on suurem kui varem, juurikad ei täida enam kõhtu nii hästi kui varem ning tahaks endale palju rohkem pisikesi patustamisi ning "midagi head" lubada kui varem.

Lisaks rääkis ta, et toidupäeviku täitmine on olnud väga kasulik ning kaalulangetusprotsessis vajalik abimees, kuid nüüd plaanib ta toitumisnõustajalt Kaja Maantoalt paluda luba natuke vabamalt võtta. Väga tüütu on toidu nautimise asemel kaloreid arvestada ning arvutisse numbreid toksida.

Naisteka ja Kaaluabi projektiga liitus ka Reebok, kes annab kaalulangetajale testimiseks uued EasyTone treeningjalatsid. Kui Kelly sai oma tossud eelmisel nädalal kätte, siis Riina peab oma jalatseid veel natukene ootama, väikese inimliku eksituse tõttu jõudsid temani vale suurusega papud. Naine on põnevil ning ootab pikisilmi jalatsite saabumist, et oleks motivatsiooni uuesti usinalt trenni tegema hakata. Aktiivne treening on Riinal hetkel tagaplaanile jäänud, kuid niisama paigal istuda kolme lapse emal naljalt ei õnnestu. Käimisi ja tegemisi on palju ning muru niitmisega saab Riina füüsilist koormust küll.

Vaata videost, kuidas Riina eelmine nädal möödus ning kuidas ta oma kaalulangetusprogrammi tulemusi hindab.

VAATA VIDEOT: