Mägi sõnul arvutab Fitlap.ee inimese andmete ja eesmärkide põhjal välja just õige koguse ja toiteainete vahekorraga portsjonid: “Klient saab endale küll eeltäidetud toitumiskava, ent kava sees on võimalik teha igal inimesel endale meelepäraseid muutusi. Soovi korral saab igaüks vahetada nii retsepte kui ka üksikuid toiduaineid.”

Uus veebikeskkond on võimeline kohanema iga inimesega, muutes toidu koguseid automaatselt vastavalt kliendi andmete muutustele. Uuendusena kogu maailmas kuvab programm iga toidukorra juurde ka selle toidukorra hinna: eriti mõnus neile, kelle jaoks on tähtis, et tervislik toitumine oleks võimalikult rahakotisõbralik.

Peredele pakub Fitlap.ee mõnusat perepaketti. Nii saab kogu pere jälgida toitumist ilma selle eest mitu korda maksmata. Abi saavad ka imetavad emad, kelle vajadustega keskkond arvestab. Ühtlasi on ka portsjonite jagamine pereliikmete vahel tehtud lihtsaks ja loogiliseks. Kõik liitunud saavad kohe ligi ka treeningkavadele, mis on mugavalt videote kujul. Olemas on nii kodused kui ka spordiklubi treeningkavad. Vastavalt igaühe treenitusele saab valida algtaseme, kesktaseme ja edasijõudnute treeningkavade vahel. Oma edusamme ja arengut saab pidevalt jälgida kaalu- ja mõõdugraafikutel. Keskkonda saavad kasutada kõik: nii kaalu langetajad kui ka need, kes soovivad hoopis kehakaalu tõsta.