1. Märjad juuksed = külmetus

Kui oled juba haige ja lähed märgade juustega tuule kätte seisma, siis loomulikult su palavik tõuseb. Küll aga ei ole mingit teaduslikku tõestust sellele, et märg pea ise haigusi tekitaks. Need saavad ikka alguse pisikute ja viiruste levimistest või allergiatest.

2. Hämaras lugemine halvendab silmanägemist

Jah, su silmad saavad piisava valguse puudumise juures kindlasti suuremat tööd teha. Ja seega väsivad nad ka kiiremini. Küll aga ei ole teadlased leidnud, et sellisel juhul halveneks silmanägemine.

3. Sa vajad 8 klaasitäit vett päevas

Keha on kõige parem märguandja. Sa ei pea end sundima jooma vett, kui sa seda tegelikult ei soovi. See võib tegelikult hoopis suuremat kahju teha. Joo siis, kui tunned, et on janu.

4. Spetsiaalsed šampoonid ravivad katkiseid juukseotsi

Suurim vale šampoonitootjatelt. Kui juuksed on katki, siis ei ravi neid ükski šampoon. Kanna oma kiharate eest hoolt ja piira aeg-ajalt juukseotsi.

5. Šokolaad põhjustab aknet

Aknet põhjustab katkine nahk, ummistunud poorid ja bakterid, mitte šokolaad. Tume šokolaad on tegelikult oma antioksüdantide rikkusega su nahale hoopiski hea. Liigne suhkru tarbimine võib naha halva olukorra hullemaks muuta, küll aga ei ole ta selle põhjustajaks.

6. Liigne suhkru tarbimine teeb lapsed hüperaktiivseks

Uuringud näitavad, et selles müüdis on null protsenti tõtt! Ainus, mida liigne suhkur su lapsele teeb, on see, et ta muudab ta paksuks.

7. Kehasoojust väljub kõige rohkem peast

Mõeldes juba loogiliselt, siis tegelikult väljub ju soojust kõige rohkem sealt, mis on kõige vähem kaetud. Seega, kui lähed välja müts peas jalas ainult õhukesed siidisukad, siis kaotad sa soojust nii või naa.

8. Söögikordade vahele jätmine aitab kaalu kaotada

Ei, ei ja veelkord ei! Kui jätad toidukorra vahele, siis ainult tekitad endale suuremat nälga ja sööd seega järgmisel korral rohkem. Söö viis korda päevas — nii hoiad ainevahetuse kogu aeg töös.

9. Väherasvased tooted aitavad kehas rasvaprotsenti vähendada

Pakk väherasvaseid krõpse või tops väherasvast suhkrust pakatavat jogurtit ei mõju sulle kuidagi hästi. Söö tervislikult!

10. UV-kiirguse eest kaitsvaid kreeme pole talvel vaja

Maa on talveperioodil Päikesele lähemal. Seega tegelikult on meil selliseid kreeme ka külmal talveperioodil vaja. Ära astu uksest välja enne, kui oled oma näo ilusti sisse kreemitanud. Nii hoiad oma nahka!

Allikas: Bollywood Shaadis