Üks neist, 33-aastane Tallinna lähivallas elav M. võitleb rinnakasvajaga. Tema ravi toetame alates veebruarist ligi 3000 euroga kuus.

Naine kirjutab:

“Minu võitlus sarkoomiga sai alguse peaaegu neli aastat tagasi. Töötasin siis lasteaias õpetajana ja ükskord lastega vaiba peal mängides kukkus üks laps peaga päris kõvasti vastu minu vasakut rinda.
Nädal aega oli rind väga valus ja kui valu järgi jäi, siis avastasin rinnast väikese tüki. Pöördusin kohe perearsti juurde, kes arvas, et see võib olla traumajärgne verevalum, aga igaks juhuks otsustas ta mind edasi mammoloogi juurde saata.

Mammoloog saatis mind rinnakabinetti ja seal tehtud biopsia näitas, et mul on rinnas healoomuline, aga aktiivne kasvaja. Rinnakabinetist saadeti mind uue mammoloogi juurde, kellega sai paika pandud esimese lõikuse aeg. Uskusin, et ühest lõikusest piisab. Kuid sarkoom tuli pärast lõikust tagasi ja kokku olen käinud neljal operatsioonil, mis toimusid pooleaastaste vahedega.

Viimasel lõikusel 2016. aasta märtsis eemaldati mu vasak rind. Peale seda sain keemiat ja kiiritust ning lootsin, et nüüd on kõik. Aga 2017. aasta uuringud näitasid, et sarkoom on kopsudesse edasi läinud. Pärast seda olen saanud kolme erinevat keemiaravi ning nüüd siis tablette.
Minu emale ning õdedele ja vendadele tähendab fondi toetus väga palju — kui nüüd vaid nende ravimitega terveks saaksin. Aitäh, et te mind aitate.”

Toeta selle naise ja teiste vähihaigete võitlust elu eest: www.kingitudelu.ee/annetajale