1.
Kui tunned väsimust, tõmba end käima - viska selili voodisse ja tõsta jalad üles. Veri voolab jalgadest pähe ja toob kaasa värske hapnikulaksu, mis su aju üles äratab.

2. Säilita säravvalge naeratus, vältides karastusjooke ja jääteesid, mille valmistamisel on kasutatud sidrun-, õun- ja viinhapet. Need lisaained mõjuvad halvasti hambaemailile.

3.
Kasuta huuleläikeid, millel on päikesekaitsefaktor vähemalt 15. Huuleläige võib toimida UV-kiirte jaoks nagu suurendusklaas ja tõsta nende kahjulikkuse astet.

Cosmopolitan aprill 2009
  • Mehe keha mõnukaart
  • Superelu väiksemate kulutustega
  • 35 uut stiili pikkadele juustele
  • Vähem muret kaalu pärast!
  • 4. Väldi pohmelli sellega, et sööd enne kokteili joomist õlirikkaid toiduaineid, näiteks pähkleid. Õli aeglustab alkoholi imendumist ja seetõttu on sul ka järgmisel päeval parem olla.

    5.
    Kui oled vastuvõtlik tupeseenele, ära kanna stringe ja liiga pitsilist pesu. Need esemed kipuvad baktereid koguma, võivad su tupe pH-tasemele mõjuda halvasti ja panna seene vohama.

    6.
    Et silmad arvuti ees liialt ära ei väsiks, tee järgmist harjutust: iga paari tunni tagant vaata arvutiekraanist eemale ning liiguta silmi kolm korda järjest üles-alla. Seejärel korda harjutust kolm korda vasakult paremale.

    7.
    Isegi kui oled pühapäevasuitsetaja, võiksid sellest harjumusest lahti saada. On avastatud, et just östrogeen on see, mis suitsetamise meeldivaks teeb. Seega lõpeta suitsetamine kaks nädalat enne päevade algust, sest su östrogeenitase on just siis kõige madalam ja sul on lihtsam maha jätta.

    8.
    Väldi nakkust meetrireegli järgi. Umbes nii kaugel pead seisma inimesest, kes aevastab või köhib. See on piisav vahemaa, et batsillid sinuni ei jõuaks.

    9.
    Paranda oma hingeõhku õunte, porgandite ja kurgi söömise abil. Need toiduained mõjuvad nagu looduslik hambahari ja kraabivad pahalõhnalised pisikud hammastelt maha.

    10.
    Selleks, et tuju paraneks ja mõistus läheks teravamaks, tee endale tassike kohvi või teed. Kofeiin stimuleerib heaoluhormoonide - serotoniini ja dopamiini taset ajus, mõjudes nagu kerge looduslik antidepressant.

    12. Kui jääd peika juurde ööseks ja sul pole hambaharja kaasas, kasuta hammaste puhastamiseks sõrmi ning kurista pastaveega. Mitte mingil juhul ei tohiks kasutada tema hambaharja - nii võivad levida papilloomiviirus, A-, B- ja C-hepatiit, süüfilis ja herpes.

    13. Kontrolli iga kuu oma küünte seisukorda. Kuivad ja haprad küüned viitavad raua- või valgupuudusele, kollakad küüned kehvale vereringele ja liiga kahvatu küüneplaat kehvveresusele.

    14. Kui sul on vistrikuline nahk, lisa oma menüüsse lõhet, Kreeka pähkleid ja sojaube. Nendes toiduainetes on peidus kasulikud rasvhapped, mis aitavad võidelda põletike vastu ja hoiavad rasunäärmed kontrolli all.

    15.
    Värvi oma magamistoa seinad siniseks, roheliseks või lillaks - need värvid mõjuvad vererõhku alandavalt ja tunned end rahulikumalt. Punased seinad annavad aga energiat, kuna stimuleerivad närvisüsteemi.

    Artikli täispikka versiooni saab lugeda kuu lõpuni vaid ajakirjast.