Samuti on ta juba üle kahekümne aasta olnud tegev Prantsuse ja Ameerika pooljuhtide ja mikroelektroonikaga seotud start-up firmades. Selline rahvusvaheline keskkond ja kogemused lõid soodsa aluse ka tema oma firma loomisele ja nii sündis 2012. aastal firma Feeligreen — start-up, mis arendab innovatiivset kosmeetikat. Alguse sai see kõik ühest koostööprojektist Jaapani laboriga, mis uuris pooljuhtide tehnoloogiate kasutusvõimalusi meditsiinilistes projektides ja kosmeetikas. Tänu Christophe Bianchi teadmistele elektrotehnika vallas, sündiski midagi revolutsioonilist — vananemisvastased plaastrid, mis kasutasid mikrovoolu stimuleerimaks nahas kollageeni tootmist loomulikult ja turvaliselt.

SAPS- tehnoloogia

Pakkumaks tõhusamaid lahendusi dermameditsiini ja -kosmeetika valdkonnas, on Christophe Bianchi viimase kaheksa aasta vältel uurinud elektrostimulatsiooni rakendamise erinevaid võimalusi. Uuringute tulemusena sündis SAPS-tehnoloogia (Semiconductor Anode Power Source), mis kasutab mõne mikromeetri paksuseid 24k kullast ja tsinkoksiidist elektroode. Kokkupuutes nahaga tekib nõrk elektriväli, mis suurendab fibroblastide (rakud, mille ülesandeks on taastoota elastiini ja kollageeni) aktiivsust. Tehnoloogia leidis rakendust Feeligold plaastrites, milles kasutatav uuendatud SAPS-tehnoloogia on kaitstud kaheteistkümne rahvusvahelise patendiga.

Vool — kas see on ikka ohutu?
Meid on lapsest saati õpetatud, et elektripistikut torkida ei tohi ja vooluga mängimisel võivad kurvad tagajärjed olla. Tahes tahtmata tekib küsimus — kui turvaline on siis kosmeetiline abivahend, mis kasutab mikrovoolu. 

Erinevad mikrovoolusüsteemid kosmetoloogias on kasutusel olnud juba 1970-ndatest aastatest. Neid on kasutatud kõikvõimalikel eesmärkidel — lihaste toonuse parandamiseks, nahaprobleemide ravimiseks ning ka kortsude vähendamiseks. Näol tehtavad mikrovooluprotseduurid on tänapäeval saanud nime „mittekirurgiline iluravi“ või „mittekirurgiline näoringlõikus.“ Need on aga hooldused, mida saab teha salongides, kuhu on soetatud kallis aparatuur. 

Feeligoldi plaastrid võimaldavad mikrovoolu positiivseid omadusi kasutada mugavalt kodustes tingimustes. Kulla ja tsinkoksiidiga kaetud imepisikesed elektroodid genereerivad nahaga kokkupuutel väga õrna elektrivälja (0,01-0,1 V/cm). See vool on nii nõrk, et enamus inimesi ei tunne plaastrite mõjuajal nahal mitte midagi.

Milliseid tulemusi võib oodata?

Feeligold plaastrite Eesti kasutajatelt kogunenud tagasiside on äärmiselt positiivne. Plaaster peaks mõjuma 30-90 minutit, ning seejärel on tulemused silmaga nähtavad juba kohe peale esimest kasutuskorda, ning peale kuuri püsivad pikaajaliselt.

Feeligold plaastrite mikrovool on ka hea abivahend aktiivainete ehk koostisainete mõjule toomisel ja intensiivistamisel. Seetõttu tasub peale plaastrite kasutamist kanda näole ka soovitud mõjuaineid sisaldavaid kosmeetikatooteid.

Feeligold plaastrid on mugav ja efektiivne lahendus neile, kes ei soovi noorusliku välimuse säilitamiseks kasutada radikaalseid või invasiivseid meetodeid. Need on ideaalsed kaaslased pidudeperioodil, kui on soov hea välja näha!

Dermakosmeetika e-pood www.rosena.ee

Jaga
Kommentaarid