1. Tohutu magusaisu

See, mida sa sööd, mängib väga olulist rolli nii aju kui ka keha toimimisel. Kui sul tekib ootamatult tohutu magusaisu, tähendab see seda, et aeg on muutusteks: tuleks süüa hoopis midagi tervislikku. Kuigi see võib hetkel raske tunduda, kaovad isud nii kergemini.

2. Unistad soolastest toitudest

Meie kehad vajavad tegelikult funktsioneerimiseks soola ja kui oled sportlane, vajad seda isegi rohkem, et trenni ajal kaotatud mineraalide kadu tagasi teha. Seega, kui sul tekib soolase isu, võib su keha märku anda, et ta vajab seda pisut rohkem.

3. Sul on kogu aeg kuiv nahk

Kuival nahal on eri vorme, mõnel juhul pole sellest hullu, aga kui see on liiga kuiv, siis võib see ebamugavust põhjustada. Kui su nahk on kogu aeg kuiv, peaksid ehk lisama E-vitamiini oma menüüsse. See tähendab siis näiteks kalatooteid, pähkleid ja tervislikke õlisid.

4. Krambid või unetus

Kui sul on pidevalt lihaskrambid, unehäired või sa ei suudagi üldse magada, võib su keha anda märku, et peaksid rohkem magneesiumi tarbima. Proovi süüa rohelisi köögivilju ja erinevaid salateid, pähkleid või banaane.

5. Veri suus või igemetel

Kui su suu hakkab väga kergesti veritsema või sel puudubki igasugune põhjus, on see tavaliselt seotud vähese C-vitamiini kogusega organismis. See võib viidata ka sellele, et peaksid oma suuhügieeni eest rohkem hoolt kandma.

6. Rabedad küüned või katkised juuksed

See märk sarnaneb ülal mainitud kuivale nahale ehk su keha üritab sulle märku anda, et vajab rohkem vitamiine.

7. Tahad süüa mereande?

Sellele on kaks selgitust: su keha nõuab rohkem toitaineid või mineraale või hoopis joodi. Kõige tõenäolisemalt vajad sa lihtsalt rohkem valgurikkaid toite ja mereannid on selleks tervislik valik.

Allikas: Higher Perspectives