Facebooki kasutaja Geelküüned Riina kirjutas pärast oma hirmsat leidu manitsuse kõikidele geelküünte paigaldajatele ja hoiatuse klientidele:

Kallid küünetehnikud! Palun vaadake ja tundke ikka huvi ka, mis kliendi küüntel geeli all toimub! Ja kui tekib vähimgi kahtlus, et küüneplaadiga pole kõik korras, siis vaevuge uurima, millega tegu!

Minu tänane kokkupuude oli kliendiga, kellel olid geelküüned peal olnud vaid paar kuud. Geeli alt kumasid tumedamad laigud, servad olid küüntel lahti. Lähemal uurimisel selgus, et nelja küüne alla oli tekkinud hallitus. Uurisin kliendilt, et kas ta eelmine tehnik ei märganud neid või millal need tekkisid. Vastuseks sain, et eelmine tehnik oli öelnud vaid, et see on verevalum, mis geeli alla tekkinud ja pani rõõmsalt uue kihi geeli peale (sel hetkel oli vaid pöidlal hallitus).

Jutu point on see, et isegi kui tegu on verevalumiga, tuleb selles veenduda, et see ikka kindlasti nii on. Või kui tegu on küüne alla jäänud mustusega, tuleb ka see iga hoolduse käigus eemaldada, et vältida hallituse jms tekkimist! Kõik lahtine tuleb eemaldada hoolduses, mitte võõbata uus kiht peale ja mõelda, et ega seda näha ju pole, mis all on!

Oled valmis vaatama, millised selles postituses kirjeldatud kliendi küüned välja nägid? Siin need on:

Aitäh, Geelküüned Riina. Loodetavasti lööb see postitus korra majja ja küünetehnikud enam sellist haltuurat teha ei julge — ega ehk ei saagi, sest tänu sellistele postitustele muutuvad ju ka kliendid järjest teadlikumaks.

Tekst ja foto: Facebook