Esimest korda diagnoositi naisel vähk, kui ta oli 21-aastane. Tal on olnud viis korda basaalrakk-kartsinoom ja ühe korra lamerakk-kartsinoom. (Kartsinoomid on mittemelanoomsed pahaloomulised nahakasvajad — Derma.ee) Praeguseks on Willoughbyl parem, nii et ta käib kord või paar aastas dermatoloogi juures, kes tavaliselt leiab ta nahalt alati midagi, mida on vaja eemaldada.

Tawny Willoughby kirjutab Facebookis: “Ma päevitasin keskmiselt 4-5 korda nädalas. Aga ma mitte kunagi ei võtnud päikest ja ei kasutanud solaariumit samal päeval. Samuti ei käinud ma kunagi solaariumis mitu korda päevas.”

Naine avaldab oma näo pildi lähivaates ja see on hirmutav — paneb küll mõtlema, mida päikesekiirgus teha võib. Enam Tawny Willoughby ei päevita. Ta soovitab kõikidel inimestel kasutada päikesekaitsekreemi ja spreipäevitust. Ta ütleb, et keskkoolis ei mõelnud ta kunagi tulevikule, aga nüüd ta teeb seda. “Õpi teiste inimeste vigadest,” paneb ta kõikidele naistele südamele. “Ära hävita päevitades võimalust näha, kuidas su lapsed suureks kasvavad.” Ta nimetab oma kõige suuremaks hirmuks seda, et ta jääb ilma võimalusest osaleda oma lapse tulevikus.

Vaata, milline näeb välja nägu, millelt on eemaldatud kasvajad, siit!