Islandi samblik on oma keemilise koostise tõttu rahvameditsiinis üks hinnatud ravimtaim, mida võib korjata igal aastaajal, ka talvel.

Kuna droogina kasutatav islandi samblik on mõru maitsega, siis Saksamaal valmistas Karl Engelhard juba 155 aastat tagasi islandi käokõrva vedelekstraktist mõnusalt maitsvad ja üldse mitte mõrud ISLA imemistabletid, mis sobivad eriti hästi järgmiste probleemide puhul:

  • Köhaärritus, köhahood, kõditustunne kurgus
  • Suur koormus häälepaeltele (õpetajad, müügipersonal, lauljad, saate- ja õhtujuhid)
  • Kuiv või külm õhk (kütteperioodist või konditsioneerist tingitud)
  • Kinnisest ninast ja nohust tingitud suu ja kurgu kuivus
  • Hingamisteede infektsioonid
  • Allergiline kipitus- ja kihelustunne kurgus

Väga meeldiva maitsega ISLA imemistablette on hea kasutada algava kriipimis-, karedus- või kõditustunde tekkimisel kurgus. Selline tunne tähendab, et kurgulimaskest on kahjustunud ja on oht, et haigustekitajad võivad seda kaudu organismi tungida. Siinkohal tulevadki appi unikaalsed ISLA pastillid, mis katavad kurgulimaskesta samblikutärklise kaitsekihiga, takistades haigustekitajate tungimist organismi ja kiirendades kurgulimaskesta paranemist.
Lisaks külmetushaiguste tunnuste leevendamisele on ISLA imemistabletid asendamatud häälepaelte kaitsjad ja turgutajad kõigile lauljatele, õpetajatele, müügipersonalile, saate- ja õhtujuhtidele, kelle igapäevaseks töövahendiks on just nende hääl.

Väike nipp:

  • Suruge ISLA imemistablett sellel oleva õõnsuse abil vastu suulage, kus ta püsib kindlalt paigal ja avaldab järk-järgult sulades oma toimet sel ajal, kui teie magate, räägite, laulate või olete teatris — kontserdil!

ISLA imemistabletid on väga meeldiva maitsega ning sobilikud ka lastele, noorukitele ja rasedatele. Neil ei ole kõrvaltoimeid ja koostoimeid ravimitega. Isla-Cassis imemitabletid on mustsõstramaitselised ning suhruvabad, sisaldades lisaks ka C-vitamiini. Isla-Mint imemistabletid on piparmündimaitselised ja samuti suhruvabad. Isla-Ginger imemistabletid on ingveri- ja meemaitselised. Isla-Moos pastillid valmistas Karl Engelhard juba 1858. aastal ja need on kõige vanemad valmisravimid Saksamaal. Isla-Moos pastillid on traditsiooniliselt mahedamaitselised.

Kõik Isla-sarja tooted on saadaval apteekides.
www.isla.ee

Jaga
Kommentaarid