Hapu hibisk, millest valmib väga maitsev tee, on hämmastavalt tervislik. Teadlased on avastanud, et kolm polüsahhariidi, mida leidub selles punases tees, suurendavad immuunsüsteemi aktiivsust. Lisaks on tõestatud, et see traditsiooniline Aafrika ravim alandab nakkuste puhul palavikku. Hibisk takistab normaalsete, tervete rakkude muutumist vähirakkudeks, vähendades vähiohtu 60-90%. Veelgi tähtsam on, et hibisk põhjustab inimese vähirakkude surma e apoptoosi.

Vabad radikaalid kahjustavad veresooni, tekitades sellega ateroskleroosi, mis on südamehaiguste peapõhjus. Hibiskis sisalduv polüfenool neutraliseerib vabad radikaalid enne, kui nad jõuavad kurja teha. Lisaks on leitud, et hibiskitee alandab vererõhku. Hibiskitee

Lisagem üks tassitäis kuivatatud hibiskiõisi 6 tassi vee kohta. Keetkem tasasel tulel 15 min, kurnakem, laskem jahtuda ja joogem terviseks.